Când a luat Elena Băsescu decizia de a se despărţi de Syda? Ce s-a întâmplat

eba.jpg

elena basescu bogdan ionescu
Elena și Bogdan au divorțat după patru ani de mariaj
Foto: arhivă personală

La începutul lunii septembrie, Elena, fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu a anunţat că a divorţat, după patru ani de căsnicie. Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, alias Syda, au divorţat la notar, fără scandal şi au decis să aibă custodie comună pentru cei doi copii pe care îi au împreună.

La aproape două luni de la anunțul divorțului, Elena Băsescu (36 de ani) a vorbit despre despărțirea de tatăl copiilor într-un interviu acordat revistei Viva.

“A fost o decizie pe care am luat-o în urmă cu mai multe luni, cântărită şi întorasă pe toate părţile. Am realizat foarte realist că lucrurile nu se vor îmbunătăţi  şi că, pentru toată lumea, e mai bine să ne despărţim. Iar când ai sprijinul necondiţionat al părinţilor, aşa cum sunt eu norocoasă să îi am, decizia nu este atât de dificilă pe cât ar putea să pară din exterior. Oricum, cu bune şi rele, nu regret căsnicia mea cu Bogdan, care a durat fix patru ani, pentru că în urma ei s-au năsut Sofia şi Traian Junior, cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit de la viaţă”, a declarat EBa.

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu nu a vrut să detalieze termenii custodiei, considerând că acesta este un subiect intim al familiei ei. Se pare însă că cei doi au lăsat orgoliile deoparte şi s-au înţeles spre binele copiilor. “Eu cred din toată inima că Sofia şi Traian Junior au nevoie şi de tată în viaţa lor, cât îşi va dori să se implice. Nu-mi voi vorbi fostul soţ de rău în faţa copiilor”, a mai povestit Elena Băsescu pentru numărul din noiembrie al revistei Viva.       

Loading...
 
 

Citește și

  • elena basescu syda

    După o vară petrecută mai mult pe litoral, Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, alias Syda, au decis să pună capăt mariajului început în 2012. Cei doi s-au despărțit amiabil și au ales varianta notarială pentru a-și încheia socotelile în calitate de cuplu. Elena şi Bogdan au doi copii împreună, Sofia Anais, în vârstă de trei ani, şi Traian jr, în vârstă de un an şi opt luni.

  • Divorţul din familia Băsescu-Ionescu vine după un an agitat pentru mezina fostului preşedinte al României. Deşi are doi copii, deci timp liber limitat, Elena (36 de ani), alias EBa, a slăbit 25 kg după ce-a de-a doua sarcină, şi-a “sculptat” corpul la sală şi a redevenit o soţie sexy. Prea târziu, însă. Mariajul ei s-a dus la vale definitiv.

  • Fata cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu este mamă cu normă întreagă şi în vacanţă. Fetiţa ei, Sofia, a crescut, merge singurică şi dă primele semne de “independenţă”. Traian jr., de doar şase luni, este cărat de mămica lui în fel şi chip: în braţe, în “marsupiu”, în cărucior.

  • Deşi au existat zvonuri încă din această primăvară că Elena şi Bogdan Ionescu, alias Syda, ar avea grave probleme în căsnicie, nimeni nu a mai crezut nimic când i-a văzut pe cei doi la malul mării, alături de copiii lor, Sofia Anais (3 ani) şi Traian jr. ( un an şi opt luni). Toată vara, protagoniştii noştri au fost surprinşi de fotoreporterii Click! pe litoral, la Mamaia, unde Elena a întors toate capetele cu trupul bine lucrat la sală. Nici seara, foştii soţi nu s-au plictisit, ci s-au distrat în cluburile de fiţe până în zorii zilei, semn că se simţeau bine unul în compania celuilalt.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1