Când dă halatul de medic jos, ia microfonul și cântă. Oana Dumitrache, nutriționistul vedetelor, face duet cu Dany D

100598140_678533662979973_6606219176572878848_o.jpg

Oana Dumitrache medic nutritionist canta dany D
Atunci când este pe scenă, Oana Dumitrache se dezlănțuie. Alături de Dany D, nu mai este medic nutriționist, ci Oana D
foto: arhiva personală

În timpul săptămânii este medic specialist în Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice, dar în weekend este pe scenă. Oana Dumitrache, sau „nutriționistul vedetelor”, așa cum mai este cunoscută, trăiește de dragul muzicii și savurează fiecare clipă atunci când este pe scenă.

Oana Dumitrache nu este la prima cochetărie cu muzica. A studiat pianul în copilărie, a luat câteva lecții private de chitară și a fost câțiva ani și studentă la Actorie, la UNATC, dar a ales Medicina. Și, de mai bine de 20 de ani, profesează ca doctor. Este foarte împlinită cu alegerea făcută, dar n-a uitat nici o clipă dragostea pentru muzică, așa că, de câte ori are ocazia, dedică timp și energie și acestei pasiuni. Acum un an a început timid să meargă în câteva cluburi din Capitală la karaoke, dar până la un concert în adevăratul sens al cuvântului n-a mai fost decât un pas. Într-una dintre serile de karaoke, Oana l-a întâlnit pe Dany D, fost concurent la „X-Factor”. A fost dragoste la prima vedere, artistic vorbind. Oanei i-a plăcut mult de vocea lui Dany, iar lui de timbrul ei vocal special. Așa că au început o colaborare. Au mai mers de câteva ori împreună la karaoke, apoi au interpretat câteva melodii în duet, iar în cele din urmă solistul i-a propus doamnei doctor să filmeze și un videoclip

Oana Dumitrache: „Pasiunea te ține în viață”

 

„Când ai o pasiune, ea te ține în viață. Când am început să repet eram foarte speriată, dar am fost încurajată”, a povestit Oana, într-un interviu oferit pentru Antena 1. Și încet-încet aceste încurajări i-au oferit din ce în ce mai multă siguranță pe scenă. „Nu este ușor, pentru că, de îndată ce lucrurile au devenit mai serioase, a trebuit să repet mai des. După o zi lungă de muncă, în cabinetul medical, eu nu merg acasă să mă odihnesc, ci merg la repetiții. și nu întârzii niciodată, iau totul foarte în serios”, a mărturisit medicul, pentru Click!

Oana D și Dany D, în concert

 

oana_dumitrache_concert_cu_dany_d_afis.jpg

oana dumitrache concert dany d
Oana D a început să fie din ce în ce mai prezentă în concertele susținute de Dany D
foto: The Pub

 

Sâmbătă (5 septembrie), de la ora 20.00, Dany D a invitat-o pe Oana D, căci așa în spune Oana atunci când urcă pe scenă, să cânt câteva melodii în cadrul unui concert pe care el îl susține în Grădina The Pub.   

Cine este Dany D? A șocat juriul de la X-Factor

Daniel Dobre, alias Dany D, este din Transilvania, dar a reușit să se lanseze tocmai în Mexic. Totuși, este cunoscut și iubitorilor de muzică din România, căci a participat în 2016 la „X-Factor” și figura sa de atunci a rămas în memoria fanilor show-ului de talente muzicale. Dany i-a dat pe spate pe membrii juriului cu vocea sa.

Loading...
 
 

Citește și

  • ingrasare slabit motive depresie stres

    Supranumită „medicul nutriționist al vedetelor”, dr. Oana Dumitrache promovează un nou stil de viață întitulat „Dieta-Minune”, care presupune să mănânci zilnic la aceleași ore fixe. Medic specialist în diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Oana Dumitrache explică de ce în România mai bine de 50% din oameni au probleme din cauza excesului de greutate și oferă soluții.

  • dieta minune, probleme medicale, Oana Dumitrache, medic nutriţionist, stil de viata

    Cine vrea sau are nevoie să slăbească poate opta pentru diverse metode şi are la dispoziţie zeci de diete. Una dintre ele însă, intitulată sugestiv „Dieta-Minune”, prezintă soluţia care ne poate scăpa de stresul de a fi nevoiţi să fim la dietă. „Medicul nutriţionist al vedetelor”, Oana Dumitrache, explică în ce fel este posibil aşa ceva.

  • dieta pepene verde rosu risc

    Trebuie să profităm de sezonul în care ne aflăm și să consumăm cât mai multe legume și fructe proaspete care se găsesc pe piață. Dar e bine să ne asigurăm că sunt produse din țara noastră de reședință, căci organismul preferă produsele locale. Și, da, vara este foarte bine să facem o cură de pepene roșu, dar asta numai și numai dacă starea de sănătate ne permite.

  • O poveste de viaţă 100% adevărată demonstrează că poţi atinge greutatea ideală fără eforturi şi fără să renunţi la alimentele preferate. După ce s-a îngrăşat 60 de kilograme în patru ani, colega noastră Anca Bejan a reuşit să scape de surplusul de greutate în numai doi ani. Şi ne povesteşte cât de simplu a fost.