Cum a fost serbat Florin Călinescu de ziua lui, la finalul emisiunii? Ce cadou a primit

calinescu_1.jpg

florin calinescu
Florin Călinescu
Foto: Pro Tv

Vineri, 28 aprilie, maestrul Florin Călinescu a fost într-o formă de zile mari și nu doar pentru că a fost prima Semifinală „Românii au talent”. Actorul a împlinit 61 de ani, dar s-a simțit mai energic ca niciodată.

Călinescu a avut parte de multe surpize în cadrul primei ediții LIVE „Românii au talent”, mai exact două mici bucurii, în persoanele celor două concurente, Tatiana Kundik și Antonina Goloseev, pe care abia a așteptat să le vadă pe scenă și care l-au făcut pe actor să se piardă puțin în visare.

Tulburat, înfierbântat și cu mici accese de „gelozie” după reprezentația dansatorului Alexandru Oltean, Florin Călinescu a vrut să-i dovedească Mihaelei Rădulescu și publicului că și el are câteva „răni” pe corp, niște „urme de mici și de muștar” pe care nu a ezitat să le arate. S-a descheiat la cămașă și și-a arătat burtica la public, stârnind hohote de râs.

Simpatic, plin de umor, sarcastic, dar foarte plăcut de colegii de platou și de telespectatori, maestrul Călinescu a avut parte și de o surpriză după încheierea primei ediții LIVE. Colegii jurați, spectatorii, concurenții, toți cei prezenți în sala de spectacol i-au cântat „La mulți ani”. Cu siguranță, actorul a primit numeroase cadouri, unul fiindu-i oferit chiar în platou, la petrecere: un poster cu exhipa emisiunii de care îl leagă deja atât de multe amintiri frumoase.

Loading...