Călin Goia şi-a înghesuit copiii în "cutiuţa"asta - FOTO EXCLUSIV

calin_goia.jpg

Solistul trupei Voltaj testează în felul său o maşină electrică de două locuri
Foto: Alex Muscaliu

Călin Goia este un tătic descurcăreţ. Aflat la volanul unei maşinuţe electrice, artistul a înghesuit în ea nu mai puţin de trei copii. Este vorba despre cei doi fii ai săi şi o prietenă de joacă de-a acestora.

Câte suflete încap într-o maşinuţă electrică, care seamănă mai degrabă cu o jucărie? Teoretic, răspunsul ar fi două, dar Călin Goia (39 de ani) a demonstrat altceva. Solistul trupei Voltaj şi-a luat cei doi fii, Petru (6 ani) şi Tudor (5 ani), la o plimbare prin oraş.

copii_3.jpg

Foto: Alex Muscaliu

Acestora li s-a alăturat şi o prietenă de joacă. Chiar dacă maşina, un Renault Twizy, pe care Călin a luat-o pentru test-drive, este foarte mică, artistul a găsit o soluţie inedită de a-i băga în ea pe toţi cei trei copii.

copil_2.jpg

Foto: Alex Muscaliu

Descurcăreţ de fel, el i-a înghesuit pe toţi prichindeii pe un singur loc, situat în spatele şoferului. Greu de spus cum s-au simţit micuţii care au călătorit în aceste condiţii neobişnuite, cert e că atunci când au coborât din maşină, păreau că se simt uşuraţi că au ajuns la destinaţie. 

Renault Twizy este o maşină electrică de mici dimensiuni, costă în jur de 8.000 de euro, are o lungime de 2,30 metri, doar 1,13 metri lăţime şi două locuri: unul pentru şofer, altul pentru pasager, dispuse unul în spatele celuilalt. Twizy se încarcă la priză, atinge o viteză maximă de 45 km/h, iar în multe ţări europene poate fi condus fără permis.

Loading...

Citește și

  • Pentru că se înţeleg foarte bine, Călin Goia (37 de ani) şi Gabi Constantin (38 de ani), de la Voltaj, s-au asociat şi în afaceri. Ei şi-au deschis împreună un magazin de ceai şi cafea, care va funcţiona, însă, şi în regim de local. Spaţiul este situat chiar în buricul Bucureştiului, mai exact în Piaţa Amzei, şi are o capacitate de 20 de locuri.

  • Câţi dintre voi ştiaţi că Vietnamul este o destinaţie superbă de vacanţă?! Călin Goia, solistul trupei Voltaj, l-a descoperit şi s-a îndrăgostit de el.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1