Călin Geambașu, noi dezvăluiri despre moartea Mălinei Olinescu: «Avea decepții pe plan sentimental»

8_2-col-calin-geambasu.jpg

Călin Geambașu
Citeste tot despre: 

Moartea Mălinei Olinescu a lăsat multe semne de întrebare până și în prezent, iar de curând, Călin Geambașu, fostul ei coleg de scenă, a făcut noi dezvăluiri. El a recunoscut că Mălina ar fi avut parte de mai multe decepții în dragoste.

Călin Geambașu a mărturisit că ea ar fi confundat patul cu balconul, deaorece pastilele pe care le-a ingerat ar avea efecte halucinogene.

„Avea decepții pe plan sentimental, fiindcă în rest îi mergea peste medie. Era foarte, foarte sensibilă legat de relaționările pe plan intim. Ea își dorea idealul. Ea nu voia să încerce mulți parteneri, ea voia să aibă un partener și ală să fie al ei. Au apărut elemente în următoarele 2-3 zile de care nu aveam habar. Întâlniri programate a doua zi, mesaje pe care nu le-a prezentat poliția. La IML avea echivalentul a două beri și a două pastile de calmare. Probabil a avut o ceartă cu iubitul și a luat cele două pastile să se liniștească. În concluzia lor: în urma acestui amestec e posibil să fi confundat patul cu balconul, pentru că acele pastile sunt halucinogene. De aceea probabil erau și papuceii de casă: stângul și dreptul și Mălina a dispărut după o balustradă”, a declarat Călin Geambașu, la Antena 3.

Mălina Olinescu a decedat în anul 2011, iar Călin Geambașu refuză în continuare să creadă că Mălina Olinescu s-ar fi sinucis. Artista a decedat după ce a căzut de la etaj, iar iubitul ei, Sebastian, a declarat că ea ar fi avut probleme psihice și că sfătuit-o să se trateze.

 

loading...
Loading...

Citește și