Călin Geambaşu îşi face fiul vedetă tv! La ce emisiune îl vom vedea

Citeste tot despre: 

La 23 de ani de la „Şcoala Vedetelor”, Călin Geambaşu îşi face şi fiul celebru, la cel mai nou sezon al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1. DaviN Geambaşu va participa la emisiunea prezentată de Dan Negru, care revine din 16 iunie, la Antena 1.

Ştie peste 300 de piese, este un toboșar desăvârșit, se descurcă de minune și la chitară, și îl imită perfect, la dans, pe Michael Jackson. Este vorba de DaviN Geambaşu (9 ani), fiul lui Călin Geambaşu (41 de ani), fost elev la „Şcoala Vedetelor”. Puștiul va participa la emisiunea „Next Star”, prezentată la Antena 1 de Dan Negru, din 16 iunie, de la orele 20.00.

„Pentru DaviN, de mâine începe o etapă la un alt nivel. Toată joaca lui cu folos din ultimii 5 ani va fi încununată prin prezența în show-ul „Next Star”. Elan + Pasiune + Disciplină + Proiecții pe termen lung (prin Puterea Exemplului) = Reţeta noastră. Deocamdată, fără profesori și, bineînțeles, fără "metode staliniste", ne-a spus solistul, care şi-a învăţat fiul să cânte 300 de piese. În plus, îl imită şi pe Michael Jackson! Sunt mândru și nespus de fericit pentru băiatul meu, însă atât eu cât și el știm că în emisiune vor fi mulți copii talentați și foarte bine pregătiți. Vrem doar să ne bucurăm de tot ce va fi, iar pentru el să fie o experiență perfectă!”, ne-a povestit solistul în exclusivitate, mândru nevoie mare de fiul său care i-a moştenit talentul muzical. Acolo Călin Geambaşu a avut plăcearea de a se revedea cu Dana Mladin, fosta dirigintă de la “Şcoala Vedetelor”, acum producătoarea emisiunii dar şi cu alţi colegi cu care a mai lucrat.  

loading...
Loading...

Citește și

  • Au trecut 23 de ani de la lansarea fenomenului „Şcoala vedetelor”, de la TVR, şi adolescenţii de atunci au devenit părinţii de azi, care au, la rândul lor, moştenitori talentaţi. Călin Geambaşu şi Mihaela Cernea sunt doi dintre fericiţii părinţi ai unor copii talentaţi, care încep să facă legea în muzică.

  • calin geambasu scandal familie parinti

    Sunt o familie de profesionişti, însă relaţia tată-fiu este din ce în ce mai deteriorată. Este vorba despre Petre şi Călin Geambaşu, artiştii care se ţineau de mână în urmă cu ani buni, în trupa de la ”Dansez pentru tine” (PRO TV). Acum îşi aruncă însă acuzaţii grave.