Călin Geambaşu, cu fostele iubite de Sărbători

calin-geambasu-iubita-liceu_3.jpeg

calin geambasu
Calin Geambaşu e nedespărţit de Pisa, iubita lui din liceu
foto: arhivă personală

Va fi un Revelion interesant pentru Călin Geambaşu, care va petrece Sărbătorile cu două dintre cele mai importante femei din viaţa lui. Solistul va concerta cu trupa sa la Oradea, acolo unde va merge cu fiul lui, mama acestuia, dar şi cu Pisa, iubita lui din liceu, cu care are o relaţie specială.

După ce luna trecută au petrecut împreună clipe magice de ziua lui şi a fiului său, Călin Geambaşu (42 de ani) se pregăteşte acum de Revelion, pe care îl va petrece alături de persoanele speciale din viaţa lui. Cristina Uta sau Pisa, cum o alintă el pe iubita sa din liceu, se întoarce în ţară pentru a fi cu el şi cu fiul lui, daviN. „Şi vântul te cheamă cu-o mie de şoapte/ Te-aduce la mine de foarte departe / Mă laşi să te chem şi să te caut/ Fii doar a mea...". 17 ani de carieră strălucită ca Prim-Balerină a Teatrului de Stat din Salzburg. Drum bun, Pisa, şi te așteptăm cu drag de pe ruta Salzburg - București! După 7-8 ani de relație (din 1992-2000), cu Pisa în videoclip, deși nu mai eram "un cuplu", dar rămânem "suflete iubite pentru totdeauna”, a scris Călin Geambaşu pe pagina sa de Facebook.

calin-geambasu-iubita-liceu_1.jpeg

calin geambasu si iubita
Calin Geambaşu, fericit cu Pisa, în adolescenţă

Am vrut să ştim mai multe despre acest mesaj, iar Călin ne-a oferit detalii. „Pisa vine spre noi, mai are câteva zile, chiar ore şi ne va fi alături. Cântăm în Oradea în noaptea de Revelion şi vom fi acolo şi a doua zi, la un Carnaval. DaviN va merge cu noi, la fel şi Pisa. Ea este născută de Crăciun, precum îngeraşii, fiind şi ea un îngeraş de Crăciun. Noi ne iubim etern, nu s-a pus problema să ne despărţim, trăim o iubire profundă. Vom petrece alături de naşii de botez ai lui DaviN”, ne-a povestit Călin. Şi tot de la Călin am mai aflat că de Sfântul Nicolae a invitat-o pe Angi, fosta iubită, să petrecă alături de copilul lor. „Nu-i pun piedici în a-şi vedea copilul, care trebuie să aibă şi mamă, şi tată. Mai mult, i-am făcut rezervare la un hotel de 4 stele, în Oradea, să meargă cu noi. I-am sugerat să-şi ia în serios rolul de mamă, de om”, ne-a mai povestit Călin Geambaşu.    

calin_geambasu_iubita_fiu.jpg

Călin Geambaşu, alături de Angie şi Davin
foto: Sorin Stana/OK Magazine
Loading...
 
 

Citește și

  • Mare distracţie într-un club cu jocuri laser pentru copii, la o dublă aniversare. Călin şi DaviN Geambaşu şi-au serbat împreună zilele de naştere şi au petrecut cu jocuri video, jocuri cu lasere, pizza, dulciuri şi muzică. N-au fost foarte surprinşi că Petre Geambaşu nu le-a fost alături.

  • calin geambasu scandal familie parinti

    Dezvăluiri incredibile a făcut Călin Geambaşu şi continuă în acealaşi stil! Supărat că tatăl său l-a neglijat în ultimii ani şi nu s-a comportat ca un bunic adevărat pentru fiul lui, artistul a povestit toate amintitrile dureroase din copilăria lui. Fostul elev de la "Şcoala Vedetelor" şi-a acuzat mama biologică de violenţă, dar femeia are însă cu totul altă variantă a poveştii.