Călin Geambaşu: «Am ratat şansa să aflu dacă Mălina Olinescu era sora mea»

foto_1.jpg

malina olinescu calin geambasu relatie
Călin Geambaşu şi Mălina Olinescu au avut o relaţie specială

Foşti colegi la „Şcoala Vedetelor” şi parteneri de cântări în diverse show-uri, Călin Geambaşu şi Mălina Olinescu au împărţit clipe minunate, dar şi momente grele. Datorită relaţiei speciale dintre ei au ieşit vorbe că ar forma un cuplu, ba chiar că ar fi fraţi. Acum este tardiv să se lămurească lucrurile, acesta fiind şi marele regret al lui Călin Geambaşu.

Viaţa bate filmul, iar acest lucru este valabil şi în cazul lui Călin Geambaşu (41 de ani) şi al regretatei Mălina Olinescu, artista care a murit pe 12.12.2011, la doar 37 de ani, după ce a căzut de la balconul apartamentului său.

malina_olinescu.jpg

malina olinescu
Mălina Olinescu s-a sinucis în decembrie 2011
foto: arhivă personală
 

Din păcate, după această tragedie, Călin Geambaşu nu a mai apucat să facă ce-şi dorea dintotdeauna şi anume să demonstreze că el şi draga lui colegă ar fi fraţi. Tatăl său, Petre Geambaşu, şi mama ei, Doina Spătaru, au împărţit scena o viaţă întreagă şi s-a speculat că în perioada comunismului ar fi fost mai mult decât colegi.

La o vreme după moartea Mălinei, Călin a avut o încercare de a face un test ADN, însă fără rezultat. „Am pierdut şansa să aflu dacă Mălina era sora mea. Prietena ei cea mai bună, Adriana Junie, a curăţat peria de păr a Mălinei şi nu am mai avut cum să obţin material pentru a face testele ADN. Mălina şi Adriana erau cele mai bune prietene, iar eu i-am botezat ei copilul, după ce ea nu a mai fost, deşi Mălina trebuia să facă acest lucru. Toţi spuneau că noi doi am putea fi fraţi. Ciudat era faptul că eu nu simţeam pentru ea decât o dragoste protectoare şi nu îmi doream decât să o protejez părinteşte şi nu altfel. Însă toată lumea spunea că am fi ba rude, ba iubiţi. Noi însă nu ne-am sărutat niciodată, nici nu am simţit acest lucru”, ne-a povestit Călin, care ne-a pus la dispoziţie şi un certificat eliberat de doctorul psihiatru, la o săptămână după decesul solistei, din care reiese clar că Mălina se lupta cu o depresie cruntă.

foto_2.jpg

malina olinescu bloc sinucidere
Acesta este blocul în care a locuit Mălina Olinescu

 

Mălina Olinescu avea doar 37 de ani când a murit, iar în aceea perioadă cânta alături de Călin şi Petre Geambaşu în orchestra de la “Dansez pentru tine”, emisiunea de la PRO TV. A căzut de la etajul 6 al blocului în care locuia, în zona Gării de Nord. Suferea de depresie şi urma un tratament. Deşi ancheta a dovedit că s-a sinucis, apropiaţii regretatei artiste sunt convinşi că a fost un accident.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1