Căldură mare! Ruby a pozat fără sutien

12-13-vedete-ruby.jpg

Ruby are un trup de fotomodel
Citeste tot despre: 

Ana Claudia Grigore, alias Ruby (28 de ani), după numele de scenă, și-a surprins ieri fanii cu o imagine “fierbinte”, postată pe pagina sa de Instagram.

Senzuala Ruby a dorit, cu acest prilej, să se laude cu noul desen de pe spate: “Ce ziceți de noul meu tatuaj? Este bombă sau nu?”, a scris vedeta în dreptul fotografiei în care apare fără sutien, doar în pantaloni scurți. “Mamă, ce sâni!”, “Este frumos, dar o să îți faci pe tot spatele”, “Numai la tatuaj nu m-am uitat eu”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de divă din partea bărbaților mai îndrăzneți. Ruby are 17 tatuaje pe tot trupul, dar cele mai dureroase au fost, conform propriilor declarații, fundițele de pe picioare. Dar pe corpul ei, care arată ca o adevărată expoziție de tatuaje, mai regăsim flori, citate, dar și animale sălbatice. 

 

Loading...

Citește și

  • Fanii lui Ruby (29 de ani), pe numele ei adevărat Ana Claudia Grigore, trebuie să ştie că îşi vor vedea preferata şi în spoturi publicitare, nu doar în videoclipuri. Recent, solista a făcut o reclamă la un energizant, iar la şedinţa foto a jucat rolul unei fete rebele, îmbrăcată în piele şi hamuri.

  • Focosa Ruby (29 de ani), poreclită Rubina, a reuşit să îmbine perfect cele două mari pasiuni ale ei: tatuajele şi animalele. Ana Claudia Grigore, aşa cum o cheamă în buletin, şi-a făcut recent cel de-al 17-lea tatuaj, într-o zonă extrem de sensibilă: între sâni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1