Câinele Monicăi Davidescu e şi el „actor”

monica_davidescu_lm_0040.jpg

Monica Davidescu are căţei talentaţi
Monica Davidescu are căţei talentaţi

Toţi din familia Monicăi Davidescu sunt actori. Atât ea, soţul (Aurelian Temişan), cât şi câinele Cupi. Patrupedul joacă în seara aceasta pe scenă, alături de stăpâna lui, în piesa „Scandal la Operă”.

Sâmbătă seara, de la ora 19.00, la sala Epica din Mall Băneasa, se joacă piesa „Scandal la Operă”, în care Monica Davidescu interpretează rolul unei directoare de operă care e mereu cu câinele după ea. Cum era nevoie de un patruped, actriţa s-a gândit că nimeni nu poate juca mai bine rolul decât Cupi, căţelul ei de 11 ani. „L-am adus o singură dată la repetiţii. Ştiu că se va descurca. Nu trebuie decât să stea cuminte la mine în braţe, situaţie pe care o repetăm zilnic acasă. Piesa se va mai juca pe 2 şi pe 21 aprilie, tot la Băneasa”, ne-a declarat Monica Davidescu înainte de începerea spectacolului.

Chiar dacă a fost ocupată cu această premieră, a avut timp să coordoneze şi un nou proiect al unor actori tineri, pe care i-a ajutat, i-a învăţat şi le-a împărtăşit din experienţa ei încă de acum doi ani, când îşi dădeau licenţa. Spectacolul se numeşte „Blonda din vecini” şi are premiera marţi, 22 martie, de la ora 19.00, la Teatrul Elisabeta. „Joacă trei tineri actori – Călina Epuran, Cosmin Vijeu şi Vasile Revnic. Eu am fost ghidul lor până acum, la această piesă, care acum are «botezul» oficial, la scenă mare. Este o nouă premieră pe latura tânără, la Teatrul Elisabeta”, explică Monica Davidescu.

afis-blonda-din-vecini-22-mar-700x980.jpg

Piesa coordonată de Monica Davidescu are premiera marţi, la Teatrul Elisabeta
Piesa coordonată de Monica Davidescu are premiera marţi, la Teatrul Elisabeta

Povestea ne aduce în prim-plan energia a doi tineri, buni prieteni, Andy şi Norman, care înfiinţează împreună  ziarul-protest numit “Prăbuşirea”. Nu prea merge afacerea lor, dar, una peste alta, reuţesc să trăiască din asta. Echilibrul prieteniei lor este însă serios tulburat de apariţia “blondei din vecini”, Sophie, fosta “aproape-campioană” la Jocurile Olimpice. Norman se îndrăgosteşte nebuneşte de ea, la prima vedere. Dragoste neîmpărtăşită. Cum ajunge Sophie să locuiască împreună cu ei? Cum se miră de dragostea făţişă pe care i-o arată Norman şi pe care nu o poate suporta? Cum se înţelege cu cei doi? Ce răsturnări de situaţii se întâmpl? Cum şi când se inversează rolurile? Asta rămâne de văzut în comedia în care se avânt cu elan, cu tinereţe şi carismă cei trei tineri actori. Biletele costă 25 sau 35 de lei.

Loading...