Cabral se bucură că soția e mică de înălțime: «Andreea nu ocupă mult loc în pat»

6-7-vedete-cabral-55632.jpg

cupluri, inaltime, diferenta, cabral, roxana ciuhulescu, andreea balan, ghita muresan, Benny Adegbuyi
Cabral - 2 metri, Andreea - 1,65 m

Se spune că iubirea nu ţine cont de vârstă, culoarea pielii, înalţime sau de alte ”mici” diferenţe. Ca dovadă, mai multe vedete, precum baschetbalistul Ghiţă Mureşan, actorul George Burcea şi luptătorul Benny Adegbuyi s-au îndrăgostit de femei mici de statură. Cabral face haz de necaz, pe această temă, dar susţine că o soţie scundă îţi aduce mai multe avantaje decât dezavantaje.

Celebrul prezentator al emisiunii “Uite ce spun românii” (PRO TV), Cabral Ibacka, măsoară doi metri, iar soţia lui, actriţa Andreea Pătraşcu, de-abia ajunge la 1, 65 metri. Cu umoru-i caracteristic, el ne-a vorbit despre avantajele, dar şi despre dezavantajele diferenţei  dintre ei de exact 35 de centimetri: “Soţia mea poartă încălţări cu tocuri suficient de înalte şi de ascuţite cât să intre la arme albe. Să tot fie vreo 10 cm de la nivelul solului. Avantajul nostru este că ea fiind mai micuţă ca mine o pot purta oricât şi oriunde în braţe, nu ocupă mult loc prin casă, dar nici în pat şi nu poate sări la bătaie. Vreau să îţi mai spun că atunci când a apărut moda boyfriend la gagici a sărit repede la mine în dressing. După ce a văzut că o camaşă de-a mea e mai mare decât o husă auto, s-a lecuit”, ne-a spus Cabral. Ca un minus, vă spun că dansurile în pereche cer pregătiri speciale şi nici aşa nu ies fix cum ar trebui. E ca şi cum Shrek ar valsa cu Degeţica, iar ca să-mi şoptească ceva sexy la ureche trebuie să mă aplec. Şi mă iau şalele”.

6-7-vedete-ghita-muresan-gettyimages-110340086-565662.jpg

cupluri, inaltime, diferenta, cabral, roxana ciuhulescu, andreea balan, ghita muresan, Benny Adegbuyi
Ghiţă Mureşan - 2,31 m, Liliana - 1,81 m
Foto: Getty Images

 

Ghiţă Mureşan are o nevastă mai scundă cu juma’ de metru. Ghiţă Mureşan (46 de ani), giganticul baschetbalist român, a devenit cunoscut datorită performanţelor sale sportive, dar şi a înălţimii, el măsurând 2, 31 m. Acest lucru nu i-a afectat însă viaţa personală, găsindu-şi fără probleme o soţie. Nu mulţi ştiu însă că Liliana este cu o jumătătate de metru mai scundă decât el. Ghiţă şi Liliana se iubesc cu patos din 1994, şi au împreună doi copii frumoşi şi sănătoşi, Gheorghe şi Victor. 

6-7-vedete-andreea-balan-george-burcea-565626.jpg

cupluri, inaltime, diferenta, cabral, roxana ciuhulescu, andreea balan, ghita muresan, Benny Adegbuyi
Andreea Bălan - 1,65 m, George Burcea - 1,90 m

 

Andreea Bălan, diferenţă de 25 de centimetri între ea şi soţ. Andreea Bălan (32 de ani) şi George Burcea (29 de ani) sunt un alt cuplu din showbiz în care diferenţa de înălţime nu a fost un impediment pentru a-şi uni destinele. Jurata de la “Te cunosc de undeva” (Antena 1) are 1,65 metri, iar actorul măsoară 1,90 m. Ca să mai reducă din diferenţă, cel puţin vizual, Andreea poartă la evenimente tocuri foarte înalte, de peste 10 centimetri, iar în vacanţe se pozează mai mult stând pe scăunele sau pe plajă.

6-7-vedete-benny-56626.jpg

cupluri, inaltime, diferenta, cabral, roxana ciuhulescu, andreea balan, ghita muresan, Benny Adegbuyi
Benny Adegbuyi - 1,98 m, Elena - 1,70 m
 

 

Şi luptătorul Benny Adegbuyi are o nevastă minionă. Benny Adegbuyi (32 de ani), fost concurent la “Ferma Vedetelor” (PRO TV), se află şi el în topul celor mai înalte vedete masculine de pe plaiurile noastre mioritice, privind viaţa de sus, de la 1,98 metri. Nu a spus niciodată însă cât măsoară soţia lui, care i-a dăruit un copil, însă, din fotografiile postate pe Facebook, ea de-abia îi ajunge până la umăr, pe tocuri înalte. Apropiaţii lor susţin că această ar avea în jur de 1, 70 m. 

Roxana Ciuhulescu e mai înaltă decât soţul ei cu 15 cm

6-7-vedete-roxana-ciuhulescu-56566.jpg

cupluri, inaltime, diferenta, cabral, roxana ciuhulescu, andreea balan, ghita muresan, Benny Adegbuyi
Roxana Ciuhulescu - 1,92 m, Mihai Ivănescu - 1,77 m

 

Roxana Ciuhulescu, fosta prezentatoare a emisiunii “ProMotor” (PRO TV), este cunoscută în lumea showbiz-ului ca fiind diva cu cele mai lungi picioare (1,20 m) şi cu o înălţime de 1,92 m. Dacă mai sus am vorbit despre cele  patru cupluri din lumea mondenă în care bărbaţii sunt cu mult mai înalţi decât partenerele lor de viaţă,  iată că în cuplul Roxana Ciuhulescu - Mihai Ivănescu lucrurile stau exact  invers, ea fiind mai înaltă decât el cu 15 cm. Când ies în lume, Roxana se fereşte de tocurile înalte. 

Loading...

Citește și

  • cabral

    Atât i-a trebui lui Cabral să îşi pună sora pe Facebook, că cererile în căsătorie au curs în valuri! Prezentatorul Pro Tv a făcut o fotografie cu Artemis, surioara lui mai mică, iar fanii vedetei tv au fost copleşiâi de frumuse4ţea tinerei.

  • Marele Ghiţă, cum îl strigă americanii pe românul nostru de 2,31 metri, are tot ce-şi doreşte în America. Şi totuşi fostul baschetbalist nu pare să-şi fi găsit încă o casă de care să se îndrăgostească. ”Uriaşul” investeşte o avere în locuinţe, dar sfârşeşte prin a le vinde pe toate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1