Cabral se apucă de cântat piese latino

cabral6-7-vedete-cabral.jpg

Cabral e bun la toate: e actor, prezentator tv, motociclist și, mai nou, cântăreț. Vedeta PRO TV a acceptat provocarea lui DJ Morris
Citeste tot despre: 

Şi nu singur, căci la invitaţia lui Morris (Marius Iancu, pe numele lui adevărat, 39 de ani), a acceptat să înregistreze o piesă latino.

“L-am ales pe Cabral pentru că e o figură aparte, în peisajul autohton. Am înregistrat piesa „Rumba” cu gândul la el, iar când i-am spus a fost de acord imediat. Vom filma şi un videoclip la piesa aceasta, însă din cauza timpului am tot amânat momentul. Dar se va filma săptămâna viitoare şi va fi unul special”, ne-a spus Morris, căruia i se mai spune şi Pitbull de România.

Interpretul a mai lansat şi alte hit-uri, precum „Awela” sau „Desire”, iar Cabral (38 de ani) este pentru prima oară pus în această postură. A fost actor de film şi telenovele, prezentator TV şi de evenimente, însă niciodată cântăreţ. În 2006, Cabral a jucat alături de Pink în filmul horror “Catacombs”, de la Hollywood, filmat în România. La începutul anului a prezentat showul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, iar în vară “Ce spun românii”, la Pro TV.

Loading...

Citește și

  • cabral inoke ibaka

    Cabral (37 de ani) este unul din cei mai populari oameni de televiziune de la noi. El este un tătic mândru, fetița lui s-a transformat într-o domnișoară frumoasă. Prezentatorul a publicat o poză cu Inoke, în care se vede cât de mult s-a schimbat fata.

  • Baba suferă la frumuseţe, dar nici cu moşul nu ne e ruşine. Dacă tot mai multe femei îşi iau inima în dinţi şi păşesc în cabinetele esteticienilor pentru retuşuri, bărbaţii de ce ar fi mai prejos? Morris se numără printre ei. Artistul s-a "tunat".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1