Ca două picături de apă! Simona Nae şi mama ei parcă ar fi surori gemene!

simona_nae_si_mama_ei.jpg

Pe vremea când era tânără, mama Simonei Nae (stânga) arăta exact cum arată fiica ei acum

Simona Nae şi mama ei seămănă izbitor! Artista a devenit nostalgică şi a vorbit foarte frumos despre părintii ei, cărora le-a mulţumit pentru tot ceea ce au făcut pentru ea.

De la mama ei, Simona nu a moştenit doar vocea, ci si aspectul fizic. Solista seamănă foarte bine cu mama ei, după cum se poate vedea şi în imaginea de mai sus. Tot de ma mamă, ea a moştenit şi silueta de invidiat.
„Mă asemăn foarte mult cu mama mea. Am moştenit de la ea, în primul rând, vocea. Mama a cântat în tinereţe muzică populară. Fizic ne asemănăm foarte mult, singura diferenţă fiind ochii. Ea îi are albastri, iar eu căprui, culoare ce am moştenit-o de la tatăl meu. Pot spune că de la ambii părinţi am moştenit câte ceva bun, de la mama vocea, forma corpului, ambiţia, bunătatea sufletească. iar de la tata, capacitatea de a face faţă oricărei situaţii, ochii. Ambii părinţi m-au crescut frumos. Am învăţat foarte multe de la ei. Mama s-a sacrificat foarte mult pentru mine, de mică a stat doar cu mine de mână peste tot. Îmi iubesc foarte mult părintii şi apreciez în fiecare zi tot ceea ce au facut pentru mine!”, a spus, emotionată, Simona Nae.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1