Bya de la „Vocea Turciei”, supranumită „şoferiţa iadului”

img-20191003-wa0024.jpg

bia
Bya a fost supranumită şoferiţa iadului
Foto:Arhivă personală

Zilele acestea Bianca Dudaksiz se bucură ca o adolescentă de sărbătoarea dragoste mai ales că este şi ziua ei de naştere. Solista care şi-a schimbat numele de scenă în Bya, ne-a povestit ce cadouri îşi doreşte de ziua sa şi care a fost cel mai tare dar primit de-a lungul timpului.

În perioada în care se sărbătoreşte Dragobetele, Bya are parte de dublă aniversare căci împlineşte 29 de ani de viaţă pe 21 februarie şi peste doar câteva zile va avea parte de o altă aniversare. Căci ea şi soţul ei vor aniversa pe 25 februarie, fix după ziua iubirii, 8 ani de când sunt căsătoriţi.

img-20191030-wa0044.jpg

bia si sotul ei
Bia, alături de soţul ei
Foto:Arhivă personală

„Iubitul meu soţ nu are nevoie de aniversări speciale ca să îmi facă cadouri sau să mă scoată în oraş, el face acest lucru şi fără motiv, este cel mai drăguţ bărbat pe care l-am cunoscut. De ziua mea îmi doresc să termin cât mai repede viitorul meu album care se va numi „Joy” şi care este dedicat tuturor oamenilor indiferent de rasă, naţionalitate sau culoare, celor care vor să se distreze şi să aibă un vibe bun, să se distreze. Şi tot în această perioadă aştept să se finalizeze videoclipul piesei „Pumpin’ E – Bomb”, pe care l-am filmat într-o seară într-un supermarket. Piesa a fost compusă de Andi Bănică (fostul soţ al Irinei Rimes) şi Magic Juice. „Mi-am dorit să iasă totul haios, ca toată lumea să zâmbească atunci când îl vor vedea. Sper să placă la toată lumea atunci când va apărea. Aceasta sunt câteva dintre dorinţele mele pentru ziua mea”, a mai povestit solista.

A fost numită „şoferiţa iadului”!

Bya ne-a povestit că cel mai frumos cadou primit până acum a fost o maşină, atunci când a împlinit 18 ani şi a făcut majoratul. „Am primit maşina de la tatăl meu, bunicul care m-a adoptat de mică. Pentru că eu mi-am cunoscut mama abia anul trecut, după 28 de ani. Povestea maşinii era foarte haioasă căci conduceam cu mare viteză şi am fost numită „şoferiţa iadului” iar poliţiştii nu m-au prins niciodată ca să îmi de amendă. Acum m-am mai liniştit, am vândut maşina şi cred că am văzut-o prin oraş, căci a fost cumpărată de altcineva şi a păstrat numărul care era BYA”, a povestit vedeta pentru Click!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1