Buzdugan a ajuns la spital din cauza unui accident domestic! "Nu mai puteam călca"

buzdugan.png

foto
Daniel Buzdugan este realizator la Radio Zu
Foto: Arhivă personală

Daniel Buzdugan (43 ani) a suferit un accident pe cât de domestic pe atât de dureros. Realizatorul de emisiuni radio a fost transportat la spital, iar medicii i-au spus că va avea nevoie de zile întregi pentru a se recupera complet în urma incidentului nefericit.

Omul de radio şi-a fracturat două degete de la picior şi are dureri cumplite.  A povestit cum a ajuns la spital ,pentru ceea ce părea o lovitură superficială, în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir.

„Cele mai multe accidente se întamplă acasă, noaptea. Mergeam prin casa, întuneric, ca să nu îmi trezesc familia, şi am dat cu piciorul într-un scaun. Mă grăbeam să mă duc la baie, băusem multă apă. Se jucaseră copiii cu scaunele, luaseră unul şi-l puseseră în altă parte. era un scaun de stejar masiv. Momentul impactului a fost…
Te doare rău a doua zi. Nu mai puteam calca, nu mă mai puteam încălţa. Atunci, în momentul ăla, al loviturii, nu te doare foarte tare”, a povestit jurnalistul în cadrul unei emisiuni TV.

Buzdugan va fi nevoit să poarte o sandală care are rolul de a-i ţine piciorul în poziţie fixă, iar efortul nu îi este recomandat.

 

Loading...

Citește și