Bursucu a trecut pe salate

11-buc-1.-3col-.jpg

Pofticios din fire, prezentatorul Kanal D a dat dovadă de o voinţă de fier şi a reuşit să slăbească 20 kg

Unul dintre cei mai pofticioşi bărbaţi din showbizul românesc, Bursucu, a demonstrat că orice este posibil, cu ambiţie. Chiar şi să refuze o porţie de cartofi prăjiţi rumeni şi aburinzi, cu brânză rasă deasupra. De câteva luni a trecut la dietă şi a reuşit să dea jos, până acum, 20 de kilograme.

Adrian Cristea, alias Bursucu de la „Teo Show” (Kanal D), ajunsese în vara acestui an la 120 kg. Mânca orice avea poftă, în orice combinaţii, fără niciun fel de res­tricţii. „Deşi ştiam că nu e bine ce fac, pofta era mai puternică decât voinţa. Asta până într-o zi când m-am uitat în oglindă şi nu mi-a plăcut ce am văzut. De asemenea, undeva în vară, pe o căldură insuportabilă, când trebuia să susţin un show, mi-am dat seama că încă după primele minute nu mai puteam, nu mai aveam rezistenţă. Atunci am zis că trebuie să fac ceva cu viaţa mea”, povesteşte simpaticul prezentator. Cea care l-a ajutat a fost iubita lui, Andreea, o sportivă prin excelenţă, foarte pasionată de alimentaţia sănătoasă.

„Ea face sală de mai bine de 7 ani, nu contează că e sărbătoare, că e ziua ei, a mea... Andreea e genul care merge zilnic la sală şi mănâncă sănătos. M-a influenţat şi pe mine. Dacă îmi mai doresc să mâncăm câte o friptură, ea propune mereu alternativa sănătoasă, uşoară. Are o voinţă de fier şi arată senzaţional”, mai spune Bursucu.


Cei doi nu se antrenează împreună, ci merg la săli de sport diferite. Prezentatorul recunoaşte că se mai plânge la antrenamente, iar dacă iubita ar fi de faţă, cu siguranţă ar avea de obiectat. Are, însă, grijă de el acasă, când îi dă să mănânce numai salate, chiar dacă Bursucu mai face nazuri. „Trebuie să recunosc că nu-i înţeleg pe cei care mănâncă salate cu plăcere. Eu poftesc la cartofi prăjiţi cu brânză rasă, la tot ce e nesănătos. Înainte mâncam junk food, chiar şi la ore târzii, consumam băuturi carbogazoase, multă pâine, paste... Acum am renunţat la toate acestea. Sport şi mâncare sănătoasă, acesta e noul «program»”, ne mai dezvăluie el, cu o urmă de resemnare în ochi. Colegii de serviciu povestesc că, dacă se mănâncă diverse bunătăţi în redacţie şi îi miroase, el pur şi simplu părăseşte încăperea. Se luptă din greu cu poftele şi reuşeşte.
În prezent, regimul lui alimentar ar face de ruşine orice domnişorică. Dimineaţa mănâncă un iaurt cu fulgi de ovăz, iar la o oră distanţă o banană. La prânz poate mânca o bucăţică de carne cu salată, iar o altă legumă (un ardei verde) pe post de gustare, între mese. La cină are peşte (pe grătar, sau conservă în suc propriu) cu salată, sau un dovlecel/vânătă la grătar. Seara, dacă îi mai e foarme, se „delectează” cu nişte morcovi cruzi. „Eu nu mă pricep la gătit, însă aceste lucruri se fac foarte uşor, până şi de mine. Peştele la grătar e gata în câteva minute, salata de asemenea. Nu e nimic complicat, peştele e perfect pentru regim, dacă nu e gras, legumele se fac la grătar sau îmi prepar ceva cu verdeţuri. Ulei de măsline pun foarte puţin, spre deloc”, spune Bursucu.
loading...
Loading...

Citește și