Burlacii de odinioară au împodobit brazii cu micuţii lor

Adi Sână are casa plină de copii. Solistul trupei Akcent (39 de ani) era idolul femeilor, în urmă cu peste zece ani.

Nimeni n-ar fi crezut că Adi Sână va deveni un familist convins și că va petrece Crăciunul cu casa plină de copii.

Artistul are doi băieți și o fată cu soția lui, Anca Serea, însă ea mai are un băiat și o fiică din primul mariaj, așa că a devenit tăticul a cinci copii pe care îi adoră. Pentru că Sărbătorile de Iarnă bat la ușă, el a împodobit casa și le-a pregătit zeci de daruri.

Mihai Gruia e topit după fetele lui. Şi Mihai Gruia (34 de ani), fostul solist al trupei Akcent, a împodobit brăduţul pentru cele două fiice ale sale. Ana (3 ani) și Natalia (1 an) abia așteaptă Crăciunul, ca să primească jucării, hăinuțe și dulciuri.

Mihai se simte perfect în postura de tătic și, deși doar Natalia este fiica lui biologică, el nu face nici o diferență între ea și Ana, pe care a înfiat-o de la orfelinat. Mai mult, Mihai le-a botezat în aceeași zi, pentru că fiica adoptivă nu fusese creștinată.

Victor Slav, Crăciun cu Sofia.

Fostul prezentator de la ”Meteo ” (PRO TV), Victor Slav (36 de ani), care până odinioară își încorda mușchii în ședințe foto, zăpăcind fanele, stă mai mult pe acasă, de când e tătic. Micuța Sofia, care a venit pe lume în urmă cu trei luni, a devenit universul lui și al Biancăi Drăgușanu. Iar acum, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, celebrii părinți au împodobit bradul, sub care vor așeza zeci de daruri. Micuța le cam dă bătăi de cap, căci are colici și plânge toată ziua, însă ei nu se plâng și se ajută.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1