Bunicul Antoniei, iubire secretă cu Valeria Arnăutu

antoniabunic7678676.jpg

Mihai Constantinescu (71 de ani), bunicul Antoniei, se luptă în prezent cu o boală gravă. Toată familia îi este alături
foto: revista ciao!

Familia Antoniei ascunde o mulţime de secrete şi de drame. Click! a aflat, în exclusivitate, că bunicul îndrăgitei cântăreţe a trăit o iubire secretă, în urmă cu aproape trei decenii, cu interpreta de muzică populară Valeria Arnăutu. Cei doi au împreună o fată în vârstă de 27 de ani. Cântăreaţa ne-a recunoscut detaliile poveştii de dragoste.

Se pare că nu doar Antonia a suferit din dragoste şi a trecut printr-un divorţ, ci este un ghinion care i-a urmărit întreaga familie. Mama ei a divorţat de  tatăl său, şi nici bunicul nu a avut o viaţă sentimentală prea roz. Mihai Constantinescu a fost părăsit de soţie şi a trebuit să-şi crească singur cele două fiice, pe Denise (mama Antoniei) şi pe Alice. 

Zoom
Mihai Constantinescu s-a iubit în secret, în urmă cu 27 de ani, cu Valeria Arnăutu

Nici cea de-a doua relaţie a acestuia nu a fost una reuşită, iar Click! a aflat detaliile poveştii de dragoste pe care a trăit-o cu o artistă din Banat, înainte de Revoluţie. Este vorba despre nimeni alta decât Valeria Arnăutu. ”Da, este adevărat. Eu şi bunicul Antoniei, domnul Mihai, ne-am cunoscut în 1988, după ce divorţasem de fostul soţ. Eu aveam 27 de ani, el 40 şi un pic. Era un bărbat frumos, Antonia chiar seamănă foarte bine cu el. M-a cucerit pentru că-şi crescuse cele două fiice singur, adică pe Denise, mama Antoniei, şi pe Alice. Am vrut să ne căsătorim, însă la câteva luni de relaţie am rămas însărcinată. Ne-am mutat împreună, relaţia a fost ok, dar, la scurt timp, nu ne-am mai înţeles şi am hotărât să ne despărţim, astfel că, în luna a opta de sarcină, eu m-am întors în casa mea. Ana, fiica noastră, a fost recunoscută de el”, a recunoscut Valeria, în exclusivitate, pentru Click! 

Zoom
Ana Arnăutu (26 de ani) este fiica pe care Valeria i-a dăruit-o lui Mihai. Fata poartă însă numele mamei

Deşi era o mamă singură, artista a reuşit să-şi întreţină fiica, iar colaborarea cu Ansamblul Rapsodia Română a ajutat-o foarte mult. În plus, Valeria şi-a trecut fiica pe numele său.  ”Am menţinut sporadic legătura, iar când Ana a împlinit vârsta de 7 ani, eu am hotărât să o trec pe numele meu. Mihai nu s-a opus, iar fata mea are numele de Arnăutu chiar de-atunci. Am rămas în relaţii civilizate. Nu am solicitat deloc ajutorul lui în creşterea fiicei noastre”, ne-a mai spus solista din Banat. Chiar dacă relaţiile au fost reci, cântăreaţa i-a fost alături bunicului Antoniei când acesta a fost operat de cancer laringian. 

”În 2013, când s-a îmbolnăvit, am avut o presimţire ciudată. O cunoştinţă comună mi-a dat numărul lui şi l-am sunat de ziua lui. Avea o voce ciudată, mi-a spus că nu se simte bine, că îşi face investigaţii. L-am revăzut după 25 de ani. M-am dus cu fiicele lui la spital, l-am vizitat în câteva rânduri, l-am mai ajutat cu sfaturi. Este tatăl copilului meu. Ţinem şi acum legătura, dar vorbim rar”, ne-a mai spus cântăreaţa. 

Zoom
Antonia a avut și ea o viață sentimentală zbuciumată, lucru care pare o trăsătură de familie

La vârsta de 16 ani, Valeria Arnăutu realizează primele înregistrări la Radio România Timişoara. În 1980 se angajează ca solist vocal la ansamblul profesionist „Doina Banatului” din Caransebeş, iar în 1981 se mută în Bucureşti, unde începe colaborarea cu Ansamblul Rapsodia Română.

A fost diagnosticat cu cancer laringian

În toamna lui 2013, Antonia a trecut prin clipe grele după ce bunicul ei a fost diagnosticat cu o boală destul de urâtă, mai precis cancer laringian. Acesta a fost internat de urgență într-un spital din Capitală, apoi operat, iar nepoata și fiica l-au vegheat îndeaproape. Atât Antonia, cât și Denise au făcut cărare la spital, apoi, după ce s-a externat, bătrânul a fost îngrijit de ele. Și iubita din tinerețe, Valeria Arnăutu, l-a vizitat și l-a ajutat pe Mihai Constantinescu cu sfaturi. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Antonia, fetita, Vincenzo, Velea, copil

    A ratat vacanţa pe care putea să o petreacă alături de fiica ei, însă a compensat cu ziua de naştere. Antonia a plecat pentru trei zile în Italia ca să o serbeze pe Maya Rosario, fetiţa pe care o are cu Vincenzo Castellano. Micuţa a împlinit 5 anişori şi a avut o petrecere ca-n poveşti, cu două torturi şi costumaţie à la Michael Jackson.

  • antonia

    Este de meserie cântăreaţă, însă imaginea de femeie frumoasă îi aduce câştiguri mult mai bune Antoniei. Datorită celebrităţii, artista a ajuns să fie remunerată şi cu sume de 2.000 de euro doar pentru a fi prezentă trei sferturi de oră la un eveniment. Pentru acest onorariu, ea trebuie doar să facă poze şi să „socializeze” cu invitaţii.

  • antonia

    Dacă pe rețelele sociale Antonia (26 de ani) pare să aibă o perioadă liniștită și calmă alături de familie, se pare că aparențele înșală. În ultima perioadă, Fiscul a luat la puricat averile și datoriile artiștilor din muzica românească, iar frumoasa brunetă nu a trecut neobservată.

  • Antonia (26 de ani) a intrat în rândul vedetelor autohtone care au trecut pe la medicul estetician pentru a-şi ajusta dimensiunile bustului. nemulţumită că Mama natură nu a înzestrat-o cu forme voluptoase, iar după două naşterii, sânii ei nu mai arătau ca înainte, solista şi-a pus recent silicoane pentru care a scos din buzunar 6.000 de euro. Mândră de noile ei achiziţii, solista se fotografiază în ipostaze în care apare cât mai decoltată.