Bunica Andreei Bălan a murit! Suferise un atac cerebral

10405644_10153107430962646_4109977470607640944_n.jpg

Andreea a fost apropiată de bunica ei
foto: arhivă personală

Bunica Andreei Bălan s-a stins din viaţă vineri dimineaţa. Femeia se afla de joi în comă, după ce a suferit în urmă cu câteva zile, un atac cerebral, iar în cursul zilei de miercuri a trecut printr-o operaţie.

Aflată în America în vacanţă, Andreea nu s-a putut bucura de clipele petrecute cu iubitul său, fiind foarte afectată de moartea bunicii, mai ales că femeia a crescut-o. Familia artistei a sunat-o deja pentru a îi da teribila veste, conform Antena Stars.

Pe pagina sa personală de facebook, Andreea a publicat un mesaj de rămas bun pentru bunica ei, înainte de a pleca din ţară: "Când doctorul îţi spune că bunica ta iubită nu mai are nicio şansă, nu ştii cum să reacţionezi. Cum să mă împac cu gândul că e doar o chestiune de timp, de zile. Te iubesc mamaia mea scumpa, m-ai crescut şi mi-ai făcut copilăria superbă! Sufăr şi nu vreau să cred că azi e ziua în care mi-am luat rămas bun!Mereu vei fi în sufletul meu!", a fost mesajul acesteia.

Andreea a vizitat-o pe bătrâna de 83 de ani joia trecută, în spital, pentru a-şi lua rămas bun. A fost ultima zi în care a văzut-o pe mamaia Ivanca în viaţă.

Loading...
 
 

Citește și