Buni de reclame şi la vârsta a treia

r16-7-vedete-25-col-viorel-lis.jpg

Viorel (73 de ani) a refuzat să ia bani de la florărie, susţinând doar că le-a dat o mână de ajutor tinerilor patroni

Au peste 70 de ani, dar vârsta nu reprezintă un impediment pentru firme, care îi bombardează cu contracte de publicitate. Mai mult, notorietatea şi credibilitatea artişilor noştri atrag clienţii ca ursul la miere. Cum e şi firesc, cresc şi vânzările. Click! vi-i prezintă pe “veteranii” care şi-au asociat imaginea cu produse alimentare, băuturi sau medicamente.

Viorel Lis (73 de ani), fostul edil al Capitalei, trăieşte dintr-o pensie de aproximativ 2.000 de lei, dar nu se plânge, deşi trebuie să ia zilnic şi un pumn de medicamente. 

Îşi mai rotunjeşte veniturile cu micile câştiguri de pe la casele de pariuri, sau de pe la păcănele. 

Deunăzi, el a apărut zâmbăreţ, pe site-ul unei florării, având în braţe un urs, un buchet de trandafiri şi două pâini. 

Sub imaginea de pe Facebook tronează şi un mesaj, pe care internauţii l-au considerat de-a dreptul macabru: “Dovadă că există iubire şi dincolo de moarte”. 

r26-7-vedete-2-col-laura-lavric-.jpg

Laura Lavric (70 de ani) îi îmbie pe clienţi să cumpere mălaiul la care face reclamă

 

Deşi mulţi au crezut că el a primit bani frumoşi pentru această postare, iată că Oana Lis, soţia lui, neagă vehement. 

 “Nu este o reclamă, am ajutat nişte prieteni postând o poză pe Facebook. Avem amici pe care îi mai ajutăm”, a declarat ea, pentru Click! 

Cât îi priveşte pe Stela Popescu (81 de ani) şi pe Alexandru Arşinel (78 de ani), celebrul cuplu de umorişti ai Teatrul “Constantin Tănase”, aceştia  şi-au asociat imaginea cu un important lanţ de farmacii din ţară. 

Ei pozează în soţ şi soţie, iar în fiecare spot publicitar se ţin de glume, eleganţi, şi îmbrăcaţi la patru ace. 

Pentru fiecare reclamă, apropiaţii lor ne-au spus că ar încasa în jur de 1.000 de euro.  

r36-7-vedete-3-col-stela-arsinel.jpg

Stela Popescu (81 de ani) şi Alexandru Arşinel (78 de ani) se ţin de glume în reclama pentru un lanţ de farmacii

 

Iar solista de muzică populară Laura Lavric (70 de ani) a bătut palma cu o firmă din zona Moldovei, ea acceptând să facă reclamă la mălai. 

Ca să fie credibilă,  chiar a pregătit o mămăligă mare cât roata carului, care apare şi pe ambalaj, alături de un mesaj frumos meşteşugit, cu care solista îi îmbie pe clienţi. “Sănătate, înainte de toate, să găteşti cu drag din mălaiul lui Enache”.

Piersic are vin cu numele lui, Fărcaş promovează alcoolul pentru vişinată

Doi titani ai scenei româneşti au fost cooptaţi pentru a promova două băuturi alcoolice cu mare priză la public. 

Acum doi ani, Florin Piersic (81 de ani) a bătut palma cu o companie viticolă din Vrancea, care a scos pe piaţă un lot de Cabernet Sauvignon şi Tămâioasă Românească, sub denumirea “Două vorbe”.

r46-7-vedete-2-col-piersic.jpg

Vinul lui Florin Piersic (81 de ani) costă 12 lei sticla

 

Vinul se găseşte şi azi pe rafturile magazinelor, la preţul de 12 lei sticla. Producătorii ne-au spus de ce l-au ales pe Florin Piersic pentru promovare.

 “E cel mai mare povestitor şi un mare actor al României. Astfel s-a născut vinul poveştilor de pahar”, ne-a spus directorul de marketing al companiei, Simona Hâncu. 

r56-7-vedete-2-col-dumitru-farcas-1.jpg_465.jpg

Alcoolul lui Dumitru Fărcaş (79 de ani) se vinde cu 43 de lei

 

De mai bine de 4 ani, Dumitru Fărcaş (79 de ani) este imaginea alcoolului etilic lansat pe piaţă de Prodvinalco, băutura de 96 de grade fiind folosită în gospodării la prepararea vişinatei. 

Celebrul taragotist ne zâmbeşte de pe eticheta sticlei de 0,5 litri, care costă 43 de lei.    

Loading...

Citește și

  • Cândva buni prieteni şi colegi de scenă, Jean Paler şi Alexandru Arşinel îşi dau acum replici usturătoare, prin intermediul Click! Arşinel susţine că nu e cazul să-l angajeze pe Jean, la ”Tănase”, pe motiv că acesta ar susţine show-uri în străinătate, pe alte ”gajuri”. În replică, Paler, care a suferit un infarct în 2014, zice că de-abia face rost de bani pentru medicamente.

  • Este distrus de durere! Alexandru Arşinel, directorul Teatrului ”Constantin Tănase” din Bucureşti, face din nou slalom printre spitale, de data aceasta însă pentru soţia lui. Marilena nu mai poate merge singură, ci doar sprijinită de cadru, după ce toamna trecută a căzut şi s-a lovit grav la cap.

  • stela popescu sex inselat copii

    La 81 de ani, marea doamnă a cinematografiei românești nu s-a sfiit să vorbească deschis despre un subiect pe care multe vedete de la noi încă îl consideră tabu - sexul. Stela Popescu a povestit sincer, într-o emisiune televizată, despre aventurile ei amoroase și despre cât de important este sexul în viața ei.

  • stela popescu

    Stela Popescu a murit astăzi, 23 noiembrie, la vârsta de 81 de ani! O prezență energică și dezvinvoltă, Stela Popescu până mai ieri a jucat pe scena teatrului Constantin Tănase, apărea în reclame şi în emisiuni de televiziuni. Recent, ea le povestise reporterilor Click! care a fost unul dintre cele mai grele roluri în care a jucat.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1