Bucurie mare în familia lui Șerban Copoț! Artistul și-a adus fetița acasă

serban-copot-pictat-burta-sotie-1.jpg

serban copot si roxana
Roxana a născut o fetiță de nota 10
Sursă foto: Arhivă personală

Fericire în familia lui Șerban Copoț, după ce prezentatorul de la iUmor și-a adus „fetele” acasă. Cei doi băieței ai artistului și-au întâlnit surioara pentru prima oară, după ce soția acestuia și mezina Luna au primit undă verde să părăsească unitatea spitalicească.

Emoțiile au fost mari, însă familia le-a făcut față cu brio. Soția lui Șerban, Roxana, s-a întors acasă împreună cu bebelușa nou-născută, iar ceilalți doi copii ai cuplului și-au putut întâmpina surioara așa cum se cuvine.

Șerban Copoț și-a adus fetița acasă

Copoț a povestit că perioada aceasta a fost una grea și din cauza restricțiilor impuse în clinici și spitale în privința vizitelor, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Gata, acasă în cuibul nostru. Au fost multe emoții, ne-a fost greu că nu am putut să la vizităm deloc, dar acum e totul bine. Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile bune”, a scris Șerban în mediul online, alături de o fotografie adorabilă în care apare și noua membră a familei.

 

Șerban Copoț, tătic pentru a treia oară

De data aceasta, Copoț (38 de ani) va putea experimenta și rolul de tătic de fetiță. Soția lui Șerban Copoț a născut miercuri, 18 noiembrie, o fetiță frumoasă și sănătoasă, de nota zece! „Gata! La ora 07:40, iubita mea soție a adus pe lume o fetiță sănătoasă și frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami și te iubim nespus.

Sunt copleșit de emoție și recunoștință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Ești o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei. În astfel de momente, noi bărbații ne dăm seama cât de puternice sunteți voi femeile și această metamorfoză numită naștere vă transformă în ceva ce noi nu o să fim și nici nu o să înțelegem niciodată pe deplin – MAMA. 

Închin un pahar în cinstea tuturor mamelor și închei prin a spune că „meseria de mamă este cea mai grea și mai nobilă dintre toate meseriile pământului”. P.S. Abia aștept să vă aduc acasă, iubitele mele”, a scris artistul în mediul online, la momentul respectiv.

Șerban Copoț și Roxana, de 18 ani împreună

Șerban Copoț (38 de ani) și soția lui, Roxana, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu. Au împreună doi băieți, pe Tedi (8 ani) și Alex (4 ani).

Cei doi se iubesc de 18 ani și au împreună o familie frumoasă. Cuplul s-a căsătorit în secret, după 10 ani de ralație. Șerban și Roxana au mers la starea civilă în martie 2015, iar de față a fost băiețelul lor, Tudor, care atunci avea 4 anișori.

Loading...