Bucătarul lui Berlusconi, atac la adresa chef-ilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Piero Palmigiani.jpg

bucatarul Piero Palmigiani critica MasterChef
Bucătarul Piero Palmigiani a avut numai cuvinte de critică despre colegii de breaslă care apar în emisiunile tv culinare
foto: arhiva personală

Italianul Piero Palmigiani, celebrul bucătar care a gătit pentru Silvio Berlusconi, îi atacă dur pe „Bucătarii iadului” de la Antena 1. Bărbatul, care a fost și el vedetă tv, spune că aceștia nu sunt profesioniști, însă are ceva de spus și despre Joseph Hadad de la „TopChef”.

„Bucătarii iadului” nu scapă! Acum sunt făcuți praf de italianul Piero Palmigiani, fostul bucătar al lui Berlusconi, recunoscut pentru că a gătit pentru celebrități internaționale. În septembrie, chef Florin Dumitrescu a fost atacat dur de fostul lui șef, de la „Bonton”. Iată că acum criticile vin din partea unui bucătar vestit de origine italiană. Piero susține că postul tv din Băneasa a făcut cunoscuți, cu ușurință, mai mulți bucătari care nu își merită renumele. „Antena 1 a luat bucătari care habar nu știu de ei și i-a făcut vedete... Show-ul lor a fost praf!”, susține Piero. Italianul îl atacă și pe Joseph Hadad care a apărut la „TopChef”, un show culinar difuzat tot de Antena 1. „Joseph valorează zero. Ca toți bucătarii de la «Masterchef» (Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, n.r.), care s-au dus la Antena 1 de la PRO TV, valorează mai puțin de zero! Ăștia nu sunt bucătari!”, este de părere Piero Palmigiani, bucătarul care a avut prilejul să gătească pentru Silvio Berlusconi.

Acum trăiește în Armenia

 • Piero Palmigiani armenia bucatar berlusconi
  Cu primele doamne ale Armeniei și Poloniei, dna Sargsyan și dna Komorowski
  foto: arhiva personală
 • Piero Palmigiani armenia bucatar berlusconi
  Piero Palmigiani a avut un rol important într-o emisiune tv prezentată de Gabriela Firea, acum trei ani, la Antena 1
  foto: arhiva personală
 • Piero Palmigiani armenia bucatar berlusconi
  Acum, Piero Palmigiani lucrează într-un restaurant din Erevan, capitala Armeniei, și este o adevărată vedetă locală
  foto: arhiva personală
 • Piero Palmigiani armenia bucatar berlusconi
  A dat mâna și cu președintele Greciei, Karolos Papoulias
  foto: arhiva personală
 • Piero Palmigiani armenia bucatar berlusconi
  Este renumit între politicienii lumii, numele său fiind pe buzele tuturor
  foto: arhiva personală
 • Piero Palmigiani armenia bucatar berlusconi
  Alături de Anastasia Lazariuc, o bună prietennă de-a sa
  foto: arhiva personală
 • Piero Palmigiani armenia bucatar berlusconi
  Pieră, cu vicepreședintele Uruguayului, Danilo Astori
  foto: arhiva personală
 • Maximize

1/7

Piero Palmigiani a avut o rubrică la Antena 1, în emisiunea Gabrielei Firea, în urmă cu aproape trei ani. Italianul a gătit și pentru celebrități precum: Al Bano, Andrea Bocelli sau Zuchero, dar și pentru mai mulți fotbaliști de renume. După 15 ani în care a stat în România, acum doi ani s-a stabilit în capitala Armeniei, Erevan, unde a deschis un restaurant cu numele „Marina”, după numele unei femei de care s-a îndrăgostit și pentru care a decis să rămână în această țară.

Loading...

Citește și

 • Flroin Dumitrescu Bonton scandal bucatarie

  Horia Constantinescu, fostul șef al lui Florin Dumitrescu (27 de ani), îl face praf pe celebrul bucătar de la „Hell’s Kitchen”. „Pletosul cu limbaj și atitudine de caid, parcă Florin, a lucrat și pe la noi, la Bonton, cu ani în urmă, ca bucătar era submediocru”, spune cel care i-a fost pe vremuri șef.

 • Nu crede doar în gastronomie, ci şi în critici. După ce sandvişurile sale au primit note proaste de la cei care le-au încercat, inclusiv de la ziarul nostru, chef Florin Dumitrescu a reacţionat într-un interviu. Juratul de la Hell s Kitchen crede în produsele sale, pe care le consideră peste cele existente pe piaţă.

 • Chef Florin Dumitrescu cutit bucatarie

  Are mereu replici dure la purtător! Intransigent şi greu de împăcat, Chef Florin Dumitrescu inspiră frică atunci când este printre farfurii şi cuţite, în bucătărie. Singura care scapă de cuvintele lui neiertătoare este soţia lui. Iar motivul e cât se poate de simplu: juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor" a mărturisit că acasă nu mai are timp să gătească. Deloc.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1