Bucătarii de la TV şi-au trecut copiii la cratiţă

6-7-vedetete-3-col-horia-virlan.jpg

Horia Vîrlan ne-a prezentat-o pe fiica lui, Ileana, cu care face echipă bună în bucătărie

Cei mai îndrăgiţi chefi, care au făcut carieră şi la TV, nu doar în bucătărie, au moştenitori de care sunt tare mândri. Patrizia Paglieri, Horia Vîrlan, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea sunt părinţi care au ştiut să transmită mai departe, odraslelor, dragostea şi respectul pentru bucate.

Prezentatorul show-ului „Cireaşa de pe tort” ar putea spune cu mândrie, parafrazând cealaltă emisiune a lui, că fiica lui găteşte mai bine. Horia Vîrlan (53 de ani) ne-a povestit multe despre Ileana (24 de ani), mezina familiei, care ar putea să-i calce pe urme şi alături de care ar putea oricând găti împreună, pe platourile emisiunii de la Prima TV, „Mama mea găteşte mai bine”.

„Ileana, fiica mea cea mică, a stat mai mult pe lângă mama ei în bucătărie, pentru că eu eram plecat din ţară. I-ar fi plăcut să gătească cu mine, însă a învăţat de la mama ei să facă ciorbe, supe cremă, mâncăruri de mai multe feluri şi multe prăjituri. Nu ştiu dacă mi-a moştenit talentul, însă îi place să gătească. Poate şi vrea să facă, mai ales, deserturi. De ziua ei a făcut mai multe tăvi de tiramisu, ştie să facă şi tarte de tot felul. Ea e inginer constructor, a terminat un an de masterat şi mai are încă unul. În copilărie îi plăcea să se joace cu făina”, ne-a povestit Horia Vîrlan.

„De mică mi-a plăcut să fac de toate. Nu mă tentează să urmez o carieră în televiziune. Felurile principale le fac la nevoie sau gătesc atunci când nu prea mai e nimic prin figider de mâncare”, ne-a spus şi Ileana Vîrlan, fiica prezentatorului. 

Şi Patrizia Paglieri (45 de ani) are o relaţie strânsă cu Francesco (21 de ani), mai ales că vedeta şi-a crescut fiul singură. Fosta jurată de la „MasterChef” (PRO TV) i-a insuflat adolescentului dragostea pentru gătit, iar într-o vreme acesta a muncit într-un restaurant. 

“Am început să lucrez de la 13-14 ani”, mărturisea Francesco într-un interviu acordat revistei OK!. Întrebat dacă celebra lui mamă e prea severă la locul de muncă, Francesco a punctat: “Nu, sunt momente tensionate în bucătărie, ea intră mai uşor în panică şi atunci da, e un pic mai greu”.

Şi dacă până acum nu l-aţi remarcat pe puşti, veţi avea surpriza să-l vedeţi în două ipostaze inedite. Prima va fi la PRO TV, în noul sezon al show-ului „Ferma Vedetelor”, unde a participat alături de mama lui. Cea de-a doua ipostază o puteţi vedea deja pe YouTube, căci mama şi fiul au început proiectul „Găteşte cu Patrizia şi Francesco”, în care cei doi prezintă reţete online. 

6-7-vedetete-2-col-florin.jpg

Chef Florin are două fiice

 

“Zmeii” Florin Dumitrescu (30 de ani) şi Sorin Bontea, cei doi juraţi de la „Chefi la cuţite”, show, care va reveni în toamnă, la Antena 1, cu cel de-al patrulea sezon, sunt în viaţa particulară doi tătici simpatici. Florin şi Cristina Dumitrescu sunt părinţii unor fetiţe simpatice, Ava (4 ani) şi Mia Victoria (2 ani şi 3 luni). “Sunt foarte legat de fetele mele, iar timpul petrecut cu ele este cel mai valoros. Sunt tată activ, încerc să asigur cel puţin 3-4 ore pe zi de stat numai cu ele. Lăsăm deoparte telefoane, mailuri şi alte griji. Cele mici sunt de-a dreptul disperate după mine, sunt lipite”, povestea, mândru, Florin Dumitrescu.

Şi colegul lui, Sorin Bontea (47 de ani) este şi un bucătar excepţional, şi un tată perfect. El şi soţia lui au împreună doi copii, o fată şi un băiat, Miruna (14 ani) şi Iulian (21 de ani). “Copiii mei nu m-au văzut niciodată la serviciu, însă ştiu să facă distincţia între job şi viaţa de familie. Ei mă ştiu cum sunt acasă, aşa că nu au existat probleme. Sunt un tip care lasă problemele la uşă atunci când ajunge acasă”, povestea Sorin într-un interviu.  

 

6-7-vedetete-2-col-sorin-foto-protvmagazin.jpg

Chef Sorin are o fiică și un băiat

 

 

Loading...

Citește și