Brigitte, șefă de șantier cu geantă de 3.500 de euro. Se ocupă serios de afacerile soțului Florin Pastramă

2.jpg

Doamna Pastramă a supravegheat lucrările și i-a dirijat pe muncitori
Citeste tot despre: 

Soţii Pastramă nu stau locului o clipă! Brigitte şi Florin sunt ocupaţi acum cu renovarea câtorva spaţii pe care familia Pastramă le deţine în Capitală. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi în timp ce supravegheau echipa de muncitori care moderniza un imobil din zona Fundeni. Doamna Pastramă a făcut ravagii îmbrăcată sexy, printre dărâmături şi moloz.

Se potrivesc de minune! Amândoi cu simţul businessului în vene, Brigitte şi Florin Pastramă fac o echipă bună. După ce au construit împreună un cartier de locuinţe prin apropierea Bucureştiului, acum Brigitte vrea să transforme într-o afacere profitabilă toate spaţiile şi terenurile ce aparţin familiei soţului ei. A început cu câteva spaţii pe care le deţin în zona Fundeni şi care rămăseseră în paragină, deoarece Pastramă nu mai avea bani lichizi. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe Brigitte şi Florin chiar alături de echipa de muncitori.

Bineînţeles, bruneta sexy nu s-a dezis de eleganţa caracteristică şi a făcut ravagii în cizme cu toc înalt şi un rucsac Chanel de 3.500 de euro printre dărâmături şi moloz. ”Familia Pastramă deţine peste 50 de spaţii şi multe alte terenuri. Deocamdată unele nu sunt puse la punct, iar asta din cauza faptului că au foarte muţi bani blocaţi în câteva construcţii. Am decis să mă implic eu în amenajarea şi renovarea anumitor imobile pe care le vom transforma în business ori le vom închiria. Magazine sau şaormerii vom face din ele, probabil. Nu ştiu să zic acum, însă ne vom orienta în funcţie de zonă, o să vedem ce poate merge acolo. Deocamdată suntem la stadiul de pus faianţă şi vopsit. Mai avem până definitivăm”, a mărturisit pentru Click! Brigitte Pastramă.

Amândoi extrem de conştiincioşi, soţii Pastramă nu au plecat acasă până angajaţii nu au terminat treaba, adică seara târziu. Au mai vorbit, s-au mai îmbrăţişat, aşa că timpul s-a scurs destul de frumos pentru amândoi. Iar a doua zi au luat-o de la capăt, cu aceleaşi probleme de rezolvat, însă în alt loc. 

Mai precis, la locul de joacă pe care Brigitte îl deţine în zona de nord a Capitalei. Pentru că e ocupată cu afacerile, bruneta sexy nu prea mai are timp de făcut copii, mai ales că au întâmpinat dificultăţi la acest capitol. Aşa că cei doi soţi Pastramă au decis să se concentreze mai mult pe partea de afaceri şi le iese destul de bine.  

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1