Brigitte și iubitul mai tinerel poartă verighete, deși încă nu s-au căsătorit

12-13-vedete-2-col-brigitte.jpg

Brigitte și Corneliu au fost în centrul atenției, la eveniment

Mândră și fericită! Așa a fost marți seara Brigitte Năstase (41 de ani), la un eveniment cu ștaif, la Palatul Parlamentului, unde senzuala brunetă și-a făcut apariția la brațul lui Corneliu Oană (34 de ani), iubitul ei, la două zile după ce acesta a cerut-o de soție.

El a purtat un costum elegant, la care a asortat un papion, iar Brigitte a strălucit într-o rochie neagră, din dantelă, foarte lungă. Dar toți ochii au fost ațințiti spre verighetele lor, de la Cartier, din aur galben, în valoare de 2.600 de euro. Cei doi îndrăgostiți s-au ținut de mână, s-au pozat la panou, au socializat cu prietenii și și-au mai ”furat” câte un sărut.

După cum se poate observa lesne și din poze, iubitul lui Brigitte este un tip timid, nu tocmai pregătit pentru întortocheata lume mondenă. Acesta este și motivul pentru care s-a ferit să dea interviuri, preferând să o lase pe logodnica lui să povestească despre dragostea lor. De la eveniment, ei au plecat direct spre vila lui Brigitte, unde deja locuiesc împreună. 

brigitte-si-cornel.jpg

brigitte se mărită cu cornel
Brigitte Năstase e foarte îndrăgostită de Cornel şi se mărită
Foto Instagram

 

Loading...

Citește și

  • Nici bine nu s-a uscat cerneala pe actele de divorţ, că Brigitte şi Ilie Năstase plănuiesc să se căsătorească din nou. Cu persoane diferite! Bruneta a fost cerută de soţie de târgovişteanul Corneliu Oană, după ce acesta a făcut un gest măreţ şi s-a convertit la religia ei. Iată că şi Nasty face paşi rapizi, la 72 de ani. Dă din coate să o ducă pe Ioana la cununia civilă.

  • Dragoste mare între Brigitte şi iubitul tinerel, Cornel. Sunt împreună doar de câteva luni, iar relaţia este, se pare, tot mai strânsă. Lucrează amândoi la magazinul de haine, locuiesc la vila ei din Pipera, Brigitte îl conduce cu maşina şi îl ia cu ea peste tot, ba chiar îşi doresc un copil împreună. Ultima dată au fost surprinşi la un restaurant de fiţe din Herăstrău, la ziua unei prietene.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1