Brigitte Sfăt: «În șapte ani, femeia asta a stat în coasta noastră»

nastase-mare-896265111.jpg

brigitte sfat, ilie nastase, divort, cadouri, nevasta, amalia
De fiecare dată când e ameninţat cu divorţul, fostul tenisman umblă în conturi şi îşi împacă soţia cu daruri scumpe. În vara anului trecut, Nasty îşi supăra din nou soţia pentru că s-a dus la turneul de tenis de la Roland Garos cu Amalia

Telenovela dintre Ilie şi Brigitte Năstase pare scrisă de un regizor priceput din Mexic, patria acestor seriale. De această dată, motiv de zâzanie în cuplu este Amalia Năstase, femeia cu care Ilie a fost însurat până în 2010. Ea a intrat rău în colimatorul lui Brigitte, însă scandalul a escaladat doar pe Internet, nu faţă în faţă.

Când e romantică şi drăgăstoasă, când se transformă într-o leoaică furioasă. Recent, Brigitte Năstase (40 de ani) a adus din nou divorţul în discuţie, nemulţumită că soţul ei, Ilie Năstase (70 de ani), este generos şi cu fosta soţie, Amalia, care i-a dăruit două fete minunate în timpul mariajului. ”În şapte ani de zile, femeia asta a stat în coasta noastră. I-a cerut tot timpul bani lui Ilie. Eu înţeleg că el trebuie să achite o pensie alimentară celor două fete, dar nu înţeleg de ce ar trebui să o întreţină şi pe ea?! Ea trăieşte din banii lui Ilie, de şapte ani face asta. Da, divorţez”, ne-a spus Brigitte. Nu este însă prima oară când bruneta ameninţă că pune punct căsniciei cu Ilie, ba chiar în aprilie şi-a făcut bagajele şi s-a mutat din casa conjugală. La fiecare supărare însă, şarmantul Nasty a ştiut să-şi aducă nevasta înapoi în aşternut. Cu scuze, cu gesturi romantice, dar şi cu daruri costisitoare, care l-au “uşurat” de sute de mii de euro. 

brigitte sfat, ilie nastase, divort, cadouri, nevasta, amaliaZoom
La fiecare ceartă, Brigitte primea câte un cadou costisitor de la Ilie Năstase

 

La sfârşitul lunii iunie, Brigitte ne anunţa, fericită, că soţul i-a luat un apartament la mare, în Mamaia. “Ilie este persoana care mi-a făcut cadou acest apartament minunat, ca să-l iert pentru toate escapadele lui. Oare merită?”, se întreba bruneta în timp ce filma locuinţa pentru prietenii de pe Facebook. 

 

Acest cadou este doar cel mai recent dintr-un lung şir de atenţii, pe care Ilie Năstase le-a scos din joben la fiecare clinci conjugal, dar şi după escapada lui cu blonda misterioasă pe nume Cici. Astfel, Brigitte deţine şi un apartament de 200.000 de euro în zona de Nord a Bucureştiului, acolo unde se refugiază la certurile mai aprige cu Ilie, dar şi o afacere evaluată la 50.000 de euro, ce constă într-un magazin online cu haine de lux. Nu mai punem la socoteală şi geanta Hermes de 8.000 de euro, pe care fostul mare sportiv i-a cumpărat-o anul trecut, tot în urma unui scandal de familie. Mai exact, în iunie 2016, când Brigitte inaugura piscina “Magic Castle” din Bucureşti, Nasty se afla la turneul de tenis Roland Garros, cu fosta soţie, Amalia. Asta nu i-a picat bine soţiei titulare, care a luat imediat avionul spre Paris. Fericită că a revenit în braţele lui Ilie, Brigitte s-a lăudat atunci pe Facebook cu câteva cumpărături făcute în capitala Franţei, printre care şi o geantă Hermes, de 8.000 €. De fapt, acela era cadoul de împăcare de la Ilie. “Cum să te superi pe el când te aşteaptă în cameră cu o astfel de surpriză? Te iubesc, Ilie!”, scria Brigitte pe Facebook. 

 

Rămâne de văzut cu ce va ieşi acum la interval inventivul Năstase, mai ales că soţia i-a lăsat şi un indiciu pe Facebook. “Eu nu am primit niciodată de la Ilie vreo maşină”.

S-au căsătorit în 2013, la Poiana Braşov

 

Năstase şi Brigitte Sfăt s-au cunoscut în 2010, iar atunci fostul mare tenisman i-a cerut să se mute la el. Bruneta locuia pe atunci în Timişoara. Deşi îi desparte o diferenţă de vârstă de aproape 30 de ani, asta nu i-a împiedicat să se iubească. În noiembrie 2013 au făcut o nuntă de pomină la cel mai luxos hotel din Poiana Braşov, iar printre invitaţi s-au numărat Nadia Comăneci, Ion Ţiriac şi Gică Hagi. Brigitte are doi copii: un băiat pe nume Robert, în vârstă de 16 ani, din relaţia cu Octavian Sfăt, şi o fetiţă, Sara, de 8 ani, din căsnicia cu Ovidiu Torj.

Ilie şi Amalia au divorţat în 2010

 

Ilie Năstase este un răsfăţat al femeilor, acum fiind însurat a patra oară. Fostul tenismen are cinci copii. Pe Nathalie (41 de ani), din mariajul cu Dominique Grazia, pe Nicholas (29 de ani) şi Charlotte (27 de ani), înfiaţi în timpul căsniciei cu Adelaide Alexandra King, şi pe Alessia (13 ani) şi Emma (11 ani), născute din relaţia cu Amalia Năstase. Cu aceasta din urmă a fost căsătorit timp de 7 ani, iar divorţul s-a pronunţat în 2010. Amalia şi-a refăcut şi ea viaţa. La finalul anului 2015, ea şi iubitul ei, Răzvan Vasilescu, au devenit părinţi, bruneta aducând pe lume cel de-al treilea copil al ei, un băieţel pe nume Toma Alexandru Ion. 

loading...
Loading...

Citește și