Brigitte Sfăt: «Primesc câte o poșetă pe an după ce sunt înșelată cu voi, proastelor!»

ilie_nastase_brigitte_sfat.jpg

ilie nastase brigitte sfat
Ilie Năstase și Brigitte Sfăt

Brigitte Sfăt rupe tăcerea! După ce Ilie Năstase a fost surprins în compania unei domnișoare misterioase, în timp ce ea își opera tumorile la Viena, soția fostului tenismen a anunțat, pe Facebook, că divorțează.

Într-o perioadă în care ea avea nevoie de sprijin pentru că nu știa dacă suferă sau nu de cancer, soțul ei mergea la evenimente cu alte femei. Aceste lucruri au scos-o din minți pe Brigitte în acele momente, însă în cele din urmă, nu se știe cum a făcut, dar Ilie Năstase a înduplecat-o și a renunțat la divorț.

Acum, s-ar părea că vedeta a știut în tot acest timp de așa-zisele aventuri ale soțului ei. Invitată la o emisiune Tv la Kanal D, Brigitte Sfăt a povestit că, contrar părerilor rivalelor sale, Ilie Năstase nu o ține în puf și în daruri, ci muncește pentru tot ceea ce are. „Primesc câte o poșetă pe an după ce sunt înșelată cu voi, proastelor!”, a spus ea, adresându-se femeilor cu care se presupune că fostul tenismen cochetează.

Ba mai mult, se pare că Ilie Năstase își convinge pretendentele că le iubește, dar că nu poate fi cu ele tocmai din cauza situației de sănătate a lui Brigitte. „Știu ce texte le spunea, dacă eu primeam mesaje că îl țin cu o boală întruchipată, (...) «Draga mea, la tine țin, pe tine te doresc, dar știi, e bolnavă...»”, a mai explicat ea.

În plus, se pare că toate operațiile vedetei au avut în spate un motiv dureros. „Eu fac o greșeală, eu când sufăr, nu că mă automutilez, mă operez. (...) Când m-a înșelat cel mai tare, mi-am făcut fața”, a mai mărturisit Brigitte Sfăt.

nastase_brigitte.jpg

brigitte ilie nastase
Brigitte dorește să se despartă de Ilie Năstase
Foto Facebook
Loading...

Citește și

 • brigitte ilie nastase

  Brigitte Sfăt răsuflă ușurată după operația complicată suferită într-o clinică privată din Viena. Soția lui Ilie Năstase și-a anunțat prietenii că totul a decurs bine și că se bucură de șansa care i-a fost oferită de a-și reevalua viața. Fără să-l numească explicit, e clar că Brigitte s-a referit la soțul ei, care a preferat să-și susțină prietenul Ion Țiriac în ziua operației.

 • brigitte nastase

  Tensiune maximă pentru Brigitte Sfăt! Soţia lui Ilie Năstase a anunţat că va intra în sala de operaţie după ce în această primăvara a descoperit că în corpul ei se dezvoltă două tumori. La începutul lui august, bruneta a făcut o vizită la Viena, probabil pentru a cere sfatul specialiştilor de acolo, iar fix la o lună de la acel moment ea a decis să se opereze.

 • Săptămâna trecută au fost agitate spiritele în cuplul Ilie Năstase-Brigitte Sfăt! După ce fostul tenisman s-a afişat la restaurant cu o blondă misterioasă, soţia lui “a luat foc” şi a adus în discuţie cea mai sumbră ipoteză: divorţul. Dar lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

 • brigitte ilie nastase

  Lui Brigitte Sfăt (39 de ani) i s-a făcut rău când a văzut imaginile cu soţul ei, Ilie Năstase (70 de ani), la terasă cu o blondă.

 • brigitte sfat ilie nastase

  După ce fotoreporterii l-au surprins pe Ilie Năstase (70 de ani) în compania unei blonde sexy, în timp ce luau masa la un restaurant din București, Brigitte (39 de ani), cea de-a patra soție a fostului mare tenismen, a pus piciorul în prag și a dat de înțeles că se desparte de cel alături de care spera să-și construiască o familie frumoasă.

 • Brigitte Sfăt s-a întors acasă, mai liniştită că a scăpat de temerile unei boli cumplite. Soţia lui Ilie Năstase s-a operat la plămâni, la o clinică din Viena, intervenţie la care s-a dus însoţită de o bună prietenă şi de fiica ei, Sara. Deşi nu a spus direct, Brigitte a fost deranjată că soţul nu i-a fost alături, însă se pare că acum timişoreanca a revenit la sentimente mai bune şi l-a iertat.