Brigitte Sfăt, la capătul puterilor cu Ilie Năstase: "Nu vreau să mai fiu cârpa ta!"

ilie_nastase_brigitte_sfat.jpg

ilie nastase brigitte sfat casnicie
Ilie Năstase și Brigitte Sfăt trec dn nou printr-o perioadă grea în căsnicie
foto: Arhiva Personală

Tensiunile în cuplul Brigitte-Ilie Năstase sunt departe de a se fi încheiat. Deşi cei doi păreau că şi-au rezolvat problemele din căsnicie, ba chiar pozau fericiţi împreună, la mare, se pare că din nou s-au adunat nori de furtună deasupra relaţiei lor, iar nevasta fostului tenismen a răbufnit pe contul ei de socializare.

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase tot mai au lucruri de împărţit şi nu reuşeşc deloc să ajungă la un numitor comun. Dezamăgită de comportamentul soţul ei, bruneta i-a trimis un mesaj pe pagina de Facebook în care i-a amintit că deşi îl iubeşte se simte ca o cârpă în relaţia cu el. 

"Scrisoare deschisă către soţul meu: Te iubesc, tu eşti iubirea vieţii mele. Niciodată să nu te îndoieşti de asta, dar de-a lungul timpului, alături de tine, am suferit ca un câine. Sincer, mi-e frică să nu mă faci să sufăr din nou. Nu ştiu de ce, dar lângă tine am văzut că se supravieţuieşte pe sistemul: care pe care.

Adică, dacă sunt bună cu tine, eşti tu rău cu mine. Aş vrea să mă faci să înţeleg că mă înşel. Nu vreau să repet greşelile din trecut. Nu vreau să mai fiu din nou cârpă ta. Fă-mă să am din nou încredere în noi. Şi eu sunt om şi chiar îmi doresc o relaţie binecuvântată în Domnul!, a scris Brigitte Năstase pe pagina ei de Facebook. 

cici.jpg

Cecilia neagă legătura cu Ilie Năstase
Foto: Facebook

Toamna trecută, relaţia brunetei cu tenismenul a fost pusă la grea încercare după ce nevasta a aflat că Ilie Năstase ar avea o aventură extraconjugală. Furioasă, Brigitte şi-a confruntat rivala în plină stradă. A făcut circ şi mult timp căsnicia lor a avut de suferit de pe urma reacţiei femeii înşelate. Brigitte

a acuzat-o pe Cecilia că s-ar fi băgat în căsnicia pe care o are cu marele tenismen. Presupusa amantă are 40 de ani, este din Pitești și deţine o mică afacere în domeniul mobilei. Ea l-ar fi ”agățat” pe Ilie în București și l-ar fi rugat să-i dea lecții de tenis în particular, deși știa că este însurat, iar ore în privat nu mai dă demult. După acest episod, cei doi au încercat să-şi salveze mariajul, dar în urmă cu doar câteva luni, Brigitte s-a mutat din casa lui Ilie. Când abia revenise sub acelaşi acoperiş, brigitte şi Ilie sunt iar la cuţite.  

Loading...
 
 

Citește și