Brigitte Sfăt, încă şapte luni de chin după operaţia la faţă - FOTO EXCLUSIV

7-act-1.jpg

După operaţie

Abia peste şapte luni Brigitte Sfăt va vedea rezultatul final al operaţiei pe care şi-a făcut-o la faţă şi la buze în martie. Soţia lui Ilie Năstase este, în sfârşit, mulţumită de cum arată. Nu se mai trezeşte cu chipul umflat, aşa cum se întâmpla până să se opereze.

După ani de zile de suferinţă şi complexe, acum Brigitte Sfăt (37 de ani) se simte bine în pielea ei. În luna martie, printr-o intervenţie chirurgicală dificilă, făcută la Köln, a reuşit să-şi scoată din buze şi faţă o substanţă injectată cu ani în urmă, care se numeşte bioalcamidă.

În timp, substanţa a migrat la nivelul întregii feţe, iar Brigitte a fost nevoită să suporte o intervenţie chirurgicală foarte grea. Operaţia a durat nouă ore, timp în care medicul i-a repoziţionat musculatura feţei, dar Brigitte spune că a meritat să îndure tot acest chin. Nici nu vrea să-şi mai amintească prin câte a trecut înainte să se opereze.

„În sfârşit, arăt şi eu bine dimineaţa.  Înainte, mă trezeam cu faţa umflată dacă mâncam sărat sau beam acidulat. Substanţa care mi-a fost injectată atunci are efecte pozitive, dar şi negative”, ne-a spus Brigitte Sfăt, care mai are de aşteptat vreo şapte luni până va vedea rezultatele finale ale operaţiei. Abia atunci pielea din zona intervenţiei se va uniformiza cu restul.

Este, însă, încântată că nu a rămas cu cicatrice. “Refacerea completă a feţei poate dura de la şase luni până la un an, iar a buzelor, pentru că sunt mai vascularizate, până la opt luni după intervenţie”, ne-a mai spus Brigitte Sfăt.

S-a operat în luna martie

Brigitte Sfăt a avut mult de tras în urma faptului că a visat să aibă buze ca ale Angelinei Jolie. În anul 2003 şi-a injectat bioalcamidă, o substanţă în vogă în medicina estetică din acea perioadă, dar care ulterior a fost retrasă de pe piaţă.

Urmările au fost catastrofale, buzele lui Brigitte Sfăt s-au deformat, aceasta arătând ca o răţuşcă, după cum ea însăşi a recunoscut. Substanţa s-a împrăştiat şi la nivelul feţei, iar singura variantă de a scăpa de ea a fost să se opereze.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1