Brigitte Sfăt a fost la un pas să-și ia viața: «Am vrut să mă arunc cu mașina de pe pod»

brigitte-si-cornel-declaratii.jpg

Brigitte Sfăt a fost pe punctul de a-și lua viața
Foto Instagram

Brigitte Sfăt a fost pe punctul să se sinucidă în urmă cu mai mult timp, după ce a suferit din cauza unei relații pe care a avut-o în afara căsniciei. Ea a vrut să se arunce de pe un pod într-un moment în care s-a simțit descurajată.

Brigitte Sfăt este fericită în prezent, are o relație cu un bărbat care o răsfață continuu și pe care l-a prezentat deja lumii mondene. Însă umbrele trecutului relației trăite cu Ilie Năstase încă o urmăresc și și-a amintit de un moment critic din viața ei.

Brigitte Sfăt a vrut să-și ia viața

Brigitte Sfăt a avut un moment în care s-a simțit foarte descurajată și a avut gânduri foarte întunecate.

„Anul trecut am încercat să îmi fac o altă relație, dar m-am întors la Ilie. Din păcate faptul că i-am recunoscut nu a fost bine. Mergeam să fac o operație de refacere în Turcia și în drum spre aeroport am vrut să mă arunc cu mașina de pe pod. Aveam un CD cu muzică bisericească în biserică și versurile m-au ajutat să nu fac aces gest. Am învățat că trebuie să mă prețuiesc eu și că viața este cel mai de preț dar de la Dumnezeu. Am pus mult suflet în relații interumane, trebuia să nu am atâta încredere”, a declarat Brigitte Sfăt, potrivit spynews.ro.
 

 

Loading...

Citește și