Brigitte Sfăt, femeie prevăzătoare! Face cumpărături cu lada

brigitte.jpg

Brigitte nastase
Brigitte, surprinsă la cumpărături en-gros
Foto: Mihai Calu

De când e senator, Ilie Năstase (69 de ani) a lăsat treburile casei în seama soției sale, Brigitte (38 de ani). Femeie prevăzătoare, tânăra soție a fostului tenismen a vrut să rezolve totul cu un drum, așa că a ales un magazin cash&carry, și-a burdușit bine coșul cu lădițe de lămâi și baxuri de sucuri și a încărcat totul în bolidul ei de lux.

După numai doi ani de căsnicie, se pare că Brigitte a preluat administrarea gospodăriei. Soția senatorului Ilie Năstase a fost surprinsă recent de fotoreporterii Click! la cumpărături en-gros. Baxuri de sucuri, lădițe cu lămâi, role de prosoape de hârtie, de parcă familia Năstase ar face stocuri pentru toată luna.

Copleșită de cantitatea mare de produse, Brigitte nu afișa o mină foarte veselă. Necăjită mai întâi că nu-și găsește cheile de la bolidul Porsche în geanta Hermes, soția lui Ilie Năstase a negociat mai apoi îndelung stivuirea cumpărăturilor în portbagaj.

Chiar dacă scopul ieșirii din casă era unul cât se poate de prozaic, Brigitte și-a ales cu mare grijă vestimentația, astfel încât geanta Hermes și mașina Porsche să nu pară din cu totul alt film. Îmbrăcată în pantaloni negri mulați, o jachetă din stofă bucle negru cu alb, cu detalii din blană la mâneci și la poale, și încălțată în cizme medii, îmblănite, Brigitte ar fi făcut cu siguranță senzație, dacă parcarea magazinului cu pricina n-ar fi fost goală.

brigitte.jpg

Brigitte nastase
Brigitte își caută cheile de la mașină în geanta Hermes
Foto: Mihai Calu

brigitte.jpg

Brigitte nastase
Brigitte pune rolele de prosoape de hârtie în portbagaj
Foto: Mihai Calu

brigitte.jpg

Brigitte nastase
Brigitte pare copleșită de numărul mare de produse pe care trebuie să le stivuiască în portbagaj
Foto: Mihai Calu
Loading...

Citește și