Brigitte Sfăt, din nou în război cu Ilie Năstase: «Eu am o problemă cu el!»

brigitte_sfat_ilie_nastase.jpg

Brigitte și Ilie Năstase

Certurile dintre Ilie Năstase și Brigitte par interminabile. Deși în repetate rânduri cei doi au mărturisit că au sentimente profunde unul pentru celălalt, întâmpină des cumpene în relație. De curând ei au fost suprinși având o ceartă foarte acidă în stradă, aproape bătându-se, dar apoi ei și-au petrecut weekend-ul împreună și au mers la cină romantică. Brigitte Sfăt a declarat într-o emisiune difuzată luni, 2 aprilie, că are sentimente puternice pentru Ilie și chiar dacă nu ar mai forma un cuplu, ea și-ar dori să rămână prieteni.

Brigiite a publicat pe o rețea de socializare o frântură dintr-o conversație purtată între ea și Amalia, fosta soție a lui Ilie Năstase în care s-au certat, Amalia cerându-i lui Brigitte să nu mai vorbească niciodată cu copiii ei. Pe lângă acest schimb de replici, Brigitte i-a transmis un mesaj și unei presupuse amante a lui Ilie, cerându-i să nu mai publice fotografii vechi pe Instagram, deoarece știe despre relația dintre ea și soțul ei.

În cadrul unei emisiuni Antena Stars, Brigitte Sfăt a mărturisit că ea de fapt nu ar avea o problemă cu femeile din viața soțului ei, ci cu Ilie.

"Eu, dacă am o problemă, o am cu Ilie şi nu cu femeile care sunt sau nu prezente în viaţa lui, şi care se pot schimba din lună în lună, sau din timp în timp. Ce ar fi să mă pun şi să ameninţ toate femeile din viaţa lui? Eu am o problemă cu el! Eu, dacă sunt supărată, sunt supărată pe situaţia cu el. Eu sunt un om care mă gândesc că sunt şi ştie toată lumea că sunt transparentă. Eu ce am de spus nu ascund, îmi asum. N-am cum să îmi asum ceea ce nu îmi aparţine şi supoziţiile acestea sunt făcute tocmai pentru a se prelungi subiectul, iar să se înţeleagă clar, eu am o problemă cu Ilie şi nu cu X, N, M, dudui care se schimbă cât de des vrea el", a declarat Brigitte Sfăt pentru Antena Stars. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1