Brigitte Sfăt a ajuns la limita răbdării: «Ilie consideră că am fost o întreținută»

brigitte.jpg

brigitte nastase telefon furat
Brigitte arată toate dovezile pe care le strânge
foto: arhiva personală

Brigitte Sfăt pare mai decisă ca niciodată. Miercuri, 12 iulie, a anunțat că divorțează de Ilie Năstase. Motivul nu este vreo amantă, ci chiar fosta soție a acestuia, Amalia Năstase, care, conform actualei partenere de viață, se folosește de copii pentru a-i cere sume exorbitante celui cu care a început o relație în 1996.

Discuțiile dintre Ilie și Brigitte nu au pornit de ieri, de azi, ci de ceva vreme, când bruneta i-a pus anumite condiții. Fostului mare sportiv nu i-a convenit ce a auzit, așa că lucrurile au luat-o numai în jos. Chiar dacă a răsfățat-o cu daruri scumpe, cea pe care a luat-o de soție acum trei ani și jumătate nu mai poate suporta atenția și cadourile în bani pe care acesta le îndreaptă spre Amalia.

"I-am dat un ultimatum. Ultimatumul pe care i l-am dat este să facă ceea ce a zis la început. Nu s-a întâmplat până acum. Să avem conturi comune cum făcea cu Amalia. Ca totul să revină la normal să avem conturi comune. Să văd şi eu pe ce cheltuie banii. Să vedem dacă lucrurile pot reveni la normal. Ca să se ascundă prin baie să vorbescă despre tot feluri de lucruri. Eu muncesc. El consideră că am fost o întreţinută. Eu n-o să vorbesc cu Amalia. Să aleagă între ce se întâmplă pe la spatele meu şi eu. Mă simt foarte prost. Nu şi-a mai văzut copilul de la botez", a spus Brigitte Năstase pentru "Star Magazin". 

18-19-4-col-ilie-si-brigitte.jpg


De şapte ani, Brigitte şi Ilie Năstase ne ţin în priză cu povestea lor de dragoste

A anunțat pe Facebook

"Astăzi, 12 iulie, anunț oficial divorțul de Ilie. Nu pentru ca m-a înșelat. Pentru că m-am săturat de nesimțirile fostei soții, de faptul că nonstop își foloseste copiii să îi ceara lui Ilie tot felul de lucruri, de aceasta dată, o mașina nouă. I-am dat un Mini Cooper cu 30.000 km la bord și a făcut un scandal monstru. Vreau să înțelegeți faptul că anul trecut, soțul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000€, iar în fiecare an peste 300.000 €, în condițiile în care eu îmi rupeam spatele cu bitum și tot felul de lucrări de șantier pentru câțiva bănuți. Eu nu am primit NICIODATĂ de la Ilie vreo mașină", și-a spus Brigitte durerea pe contul de socializare.

 

Loading...

Citește și

  • brigitte sfat

    Deși i-a luat apărarea soțului său în scandalurile care l-au înconjurat în ultimul timp, Brigitte nu dă înapoi în viața personal. Nu s-a întors în casa pe care nu acum mult timp o împărțea cu Ilie Năstase și continuă să facă lucrurile pe cont propriu.

  • brigitte nastase amalia nastase

    Un război rece e pe cale să izbucnească între Brigitte Năstase şi fosta soţie a fostului tenismen, Amalia. Bruneta, care recent şi-a aşteptat soţul la ziua ei de naştere, în timp ce el se afla la cinematograf, sub acelaşi acoperiş cu cea care i-a dăruit două fetiţe, pe Alessia şi Emma, a răbufnit pe reţeaua de socializare după ce s-ar fi vehiculat că Amalia nu îşi lasă copiii în preajma actualei soţii a lui Năstase.

  • După ce a fost jignită în repetate rânduri de fosta nevastă a lui Ilie Năstase, iată că Brigitte a decis să nu mai ia poziţia de mut. Bruneta a vorbit despre modul în care Amalia îl şantajează pe Nasty şi despre suma exorbitantă pe care acesta i-o plăteşte pentru întreţinerea celor două fiice.

  • E specialist în jocul la dublu şi iată că se descurcă perfect şi în afara terenului de tenis. Marţi seara, Ilie Năstase s-a văzut şi cu Amalia Năstase, şi cu Brigitte Sfăt, în două locuri diferite. Astfel, în timp ce actuala nevastă îl aştepta la ziua ei, în club, Ilie viziona acelaşi film cu Amalia, la mall.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1