Brigitte sare la gâtul Amaliei Năstase: "Nu sunt geloasă pe balene ramolite!"

4brigitte.jpg

brigitte nastase razboi amalia nastase
Brigitte a luat masa cu soţul ei
foto: Facebook

Schimb dure de replici între actuala soţie şi fosta nevastă a lui Ilie Năstase. Brigitte a anunţat miercuri că divorţează de sportiv din cauza Amaliei Năstase care i-ar fi cerut din nou bani soţului ei. În replică, mama celor două fetiţe pe care aceasta le care cu Năstase, i-a transmis scurt brunetei că ori este geloasă, ori nebună. Atât i-a trebuit consoartei lui Năstase ca să scoată flăcări pe nări.

Se înteţeşte războiul dintre Brigitte şi Amalia Năstase. Actuala soţie a tenismenului este departe de a se calma şi după ce a văzut răspunsul ironic dat de Amalia pe Instagram a răbufnit. A lăsat un mesaj tot pe pagina de Facebook, unde iniţial şi-a anunţat divorţul de Ilie Năstase.

"By the way ( să o dăm pe engleza ca tot eşti în America pe bănuţii lui Ilie) nu sunt geloasă pe balene ramolite, iar nebună am fost doar atunci când am acceptat ca soţul meu să te întreţină după ce ne-am căsătorit, şi să-mi fac sejururile la Paris cu tine pe la mese.

amalia_nastase.jpg

amalia nastase copii fete ilie nastase
Amalia Năstase are două fete din mariajul cu Ilie Năstase
foto: Sever Gheorghe

Dar ce să-i faci, oamenii se mai şi trezesc şi se întâmplă să aibă şi antidot la şantaje ieftine. Din nou By the way (nr. apropos)- mi-e frică doar de Dumnezeu, ti-am mai spus-o odată- vrei să-ţi reamintesc public când?!", a scris Brigitte pe contul ei de socializare.

Brigitte şi Amalia Năstase nu au avut niciodată vreo relaţie, iar bruneta a fost tot timpul de ranjată că în timp ce ea ca soţie oficială se speteşte muncind pentru a se întreţine, fosta nevastă profită de pe urma celor două fetiţe pe acre le are cu tenismenul pentru a-i cere continuu bani acestuia. În prezent, Amalia se iubeşte cu Răzvan vasilescum partenerul ei de afaceri, cu care are un băieţel, în vârstă de un an şi opt luni.   

Loading...

Citește și

  • brigitte sfat

    Relaţia cu Ilie Năstase (70 de ani) a propulsat-o pe Brigitte Sfăt în topul celor mai mediatizate femei din România. Din Playboy a ajuns pe covorul roșu, la cele mai importante evenimente mondiale, și-a schimbat garderoba și și-a rafinat gusturile. Iată însă că, pentru această viață de huzur, Brigitte (39 de ani) plătește acum scump: ca lacrimi amare, disperare și depresie.

  • Drama continuă dintre Ilie și Brigitte Năstase nu pare a se termina prea curând. Între ei s-a iscat un nou război. De data aceasta, Brigitte a luat foc și pare a nu se mai întoarce din drum. E hotărâtă să divorțeze.

  • E specialist în jocul la dublu şi iată că se descurcă perfect şi în afara terenului de tenis. Marţi seara, Ilie Năstase s-a văzut şi cu Amalia Năstase, şi cu Brigitte Sfăt, în două locuri diferite. Astfel, în timp ce actuala nevastă îl aştepta la ziua ei, în club, Ilie viziona acelaşi film cu Amalia, la mall.

  • brigitte nastase amalia nastase

    Un război rece e pe cale să izbucnească între Brigitte Năstase şi fosta soţie a fostului tenismen, Amalia. Bruneta, care recent şi-a aşteptat soţul la ziua ei de naştere, în timp ce el se afla la cinematograf, sub acelaşi acoperiş cu cea care i-a dăruit două fetiţe, pe Alessia şi Emma, a răbufnit pe reţeaua de socializare după ce s-ar fi vehiculat că Amalia nu îşi lasă copiii în preajma actualei soţii a lui Năstase.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1