Cu ce rămâne Brigitte după divorţul de Ilie Năstase

18-brigitte.jpg

Brigitte a decis să se separe de Ilie la tribunal, după ce el a refuzat să semneze cererea, la notar

De ziua ei, Brigitte Năstase a cerut divorţul la Judecătoria Sectorului 1. După despărţirea oficială de fostul mare tenisman, timişoreanca rămâne cu o avere frumuşică, însumând trei case, maşini, două afaceri, dar şi bijuterii şi accesorii de lux. Datorită convenţiei matrimoniale, ea nu trebuie să împartă nimic cu Ilie. În plus, bruneta vrea şi numele de ”Năstase”!

Ultimii 20 de ani din viaţa lui Brigitte Năstase au fost extrem de agitaţi, presăraţi cu bucurii şi suferinţă. La vârsta de 25 de ani a rămas văduvă şi cu un copil de crescut după ce afaceristul Octavian Sfăt a decedat. La 33 de ani, după un mariaj plin de scandaluri cu Ovidiu Torj cel care i-a dăruit o fetiţă, ea a reuşit cu chiu cu vai să divorţeze de el.

14-vedetete-magicdfghdfgh.jpg

Loc de joacă - 1,5 milioane de euro

Acum se află în pragul celui de-al doilea divorţ, cu fostul mare tenisman Ilie Năstase (71 de ani), pe care l-a cunoscut în 2010. Deşi a ieşit cu inima zdrobită din aceste mariaje, Brigitte a avut şi avantaje, căci şi-a exersat cu brio flerul de afaceristă. Iată că acum, după opt ani de căsnicie cu Ilie Năstase, senzuala brunetă de pe Bega rămâne cu o avere frumuşică din care nu va împărţi nici măcar un cent.

haine.jpg

Magazin Mall - 50.000 de euro

Şi, ca orice brunetă deşteaptă, atunci când s-a căsătorit cu Ilie, ea a ţinut neapărat să facă o convenţie matrimonială, adică un act prin care ambii parteneri îşi dau acordul în scris ca bunurile dobândite în timpul căsniciei să nu fie împărţite după ce divorţează.

18-casa-1.jpg

Apartament în Bucureşti - 500.000 de euro

Astfel, Brigitte şi-a pus la adăpost darurile şi anume bunuri imobiliare, bijuterii şi afaceri care valorează peste un milion de euro.  În 2010, Ilie i-a cumpărat un apartament cu trei dormitoare şi trei băi în zona de Nord a Bucureştiului, care valorează 500.000 de euro.

18casa-mare.jpg

Apartament la Mamaia - 100.000 de euro

Apoi, în 2011, o casă la Dumbrăviţa pe care a achitat 80.000 de euro. În 2016, bruneta şi-a adăugat în palmares un Porsche Cayenne de 100.000 de euro, iar în vara lui 2017, un apartament la mare, în valoare de 100.000 de euro.

18-masina.jpg

Maşină - 100.000 de euro

Brigitte a primit cadou și două afaceri

18-dulap.jpg

Genţi şi pantofi - 50.000 de euro

În 2015, Brigitte a primit pe mână o afacere de sute de mii de euro în zona de Nord a Capitalei, și anume un loc de joacă- Magic Castle, iar în primăvara lui 2017, s-a mai ales cu o afacere cu haine- un magazin de lux într-un mall, în care s-a investit 50.000 de euro. Bijuterii scumpe, haine, poșete și pantofi de firmă de zeci de mii de euro intră și ele în ”patrimoniul” lui Brigitte. Și, de parcă nu ar fi de ajuns, bruneta vrea să scape de Ilie, dar să rămână cu numele lui. Astfel, în cererea de divorț, ea solicit păstrearea numelui Năstase. 

answear.ro%20

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1