Brigitte Pastramă, pe tocuri cui, în goana după cadourile de Crăciun. Fiica ei a ajutat-o la cumpărături

brigitte.jpg

brigitte cumparaturi mall craciun fiica sara
Brigitte şi fiica ei, Sara, la cumpărături la mall
Foto: Blitz

Cumpărături pe ultima sută de metri fac toţi românii zilele acestea, iar Brigitte Pastramă se numără printre clienţii mall-urilor. Bruneta şi fiica ei au mers împreună la o sesiune de shopping ca să aleagă daruri pentru cei dragi. Şi-au făcut loc cu greu prin aglomeraţie cu pungile de cadouri, epuizate după ce au luat la verificat toate ofertele magazinelor.

O împătimită a modei, Brigitte nu iese din casă fără tocuri nici măcar atunci când ştie că are de făcut drumuri lungi prin mall. Bruneta a rezistat eroic, încălţată cu o pereche de cizme peste genunchi cu tocuri foarte înalte. Fotoreporterii Click! au surprins imagini cu doamna Pastramă în timp ce se îndrepta grăbită spre parcarea unui centru comercial din nordul Capitalei.

brigitte_4.jpg

brigitte nastase mall fiica sara cumparaturi craciun
Brigitte, pe tocuri cui, la cumpărături în mall
Foto: Blitz

Cu părul prins în coadă de cal şi cu un machiaj discret, Brigitte a ieşit în evidenţă prin ţinuta elegantă şi inelul cu diamant care îi tronează pe inelar.

brigitte_5.jpg

brigitte nastase inel diamant Florin Pastramă
Brigitte poartă pe inelar un superb inel cu diamnat
Foto: Blitz

Nu a mers singură la cumpărături, ci împreună cu fiica ei Sara (14 ani). Adolescenta şi-a ajutat mama să ducă pungile cu daruri la maşină. Îmbrăcată sport, Sarei i-a fost mult mai uşor să se strecoare prin aglomeraţie. 

brigitte_2.jpg

brigitte nastase sara cumparaturi craciun cadouri
Brigitte este foarte apropiată de fiica ei Sara
Foto: Blitz

Brigitte s-a măritat cu Florin Pastramă în această vară

După o căsnicie tumultoasă cu Ilie Năstase, presărată cu infidelităţi de ambele părţi, Brigitte a devenit doamna Pastramă în această vară. Bruneta s-a măritat cu Florin Pastramă, pe care l-a cunoscut la Ferma, emisiune concurs de la Pro Tv, la care amândoi au fost concurenţi. Idila lor a început pe platourile de filmare. Brigitte este mama a doi copii, Robert (18 ani) şi Sara (14 ani), pe care îi are din relaţiile anterioare, dar şi-ar mai dori un copil cu actualul ei partener de viaţă.    

 

Citeşte şi:

 

Poze uitate cu Brigitte Năstase şi secrete din trecut. De ce a făcut puşcărie şi cum a apărut în Playboy

EXCLUSIV Brigitte și Florin Pastramă și-au făcut cartier cu 7 vile. Uite cât cer pe o casă în Ștefăneștii de Jos

Loading...
 
 

Citește și

  • brigitte nastase

    În lipsa lui Brigitte Năstase, care se află în vârf de munte la ”Ferma”, de la Pro Tv, iubitul ei se ocupă exemplar de treburile casnice. Este și mamă și tată pentru cei doi copii ai vedetei și se ocupă și de afaceri. Corneliu Oană a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce o răsfață pe fiica vitregă după orele de școală. E atât de grijuliu de parcă ar fi propria fiică.

  • Brigitte şi Florin Pastramă au o pasiune comună pentru vacanţe. De când au devenit un cuplu au petrecut două concedii în străinătate, iar acum se pregătesc pentru cel de-al treilea. Vor merge în Bali de Revelion, fără copii, dar speră să se întoarcă trei. Şi Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au ”fugit” din ţară, într-o vacanţă de detoxifiere, lăsându-şi copiii cu bonele.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1