Brigitte Năstase și-a cerut public iertare de la Ilie: «Nu sunt demnă de a sta lângă tine»

brigitte_nastase_1.jpg

Ce mesaj i-a transmis Brigitte Năstase lui Ilie, după scandal
Foto: Instagram

După apariția unui nou scandal furtunos între Brigitte și Ilie Năstase, soția tenismenului a decis să „calmeze apele” prin intermediul unei scrisori deschise, adresate actualului ei soț- deoarece divorțul dintre cei doi se află încă în pronunțare, iar în acte încă apar ca fiind căsătoriți. După ce Brigitte a anunțat că a început o nouă relație, vestea l-a făcut pe Ilie să-i „confiște” soției lui câteva dintre bunurile aflate în casa ei din Pipera. Deși vedeta s-a declarat nemulțumită de incident, evenimentul fiind reclamat chiar și la poliție, se pare că acum Brigitte este cea care își cere iertare de la fostul tenismen.

În urma ultimului scandal în care cei doi au fost protagoniști, ce s-a derulat în decursul zilelor trecute, Brigitte vrea să ajungă la o relație decentă cu cel care încă îi este soț. Deși a anunțat despărțirea definitivă de Ilie, prin intermediul dezvăluirii unei noi relații cu un alt bărbat, soția tenismenului a publicat pe rețelele de socializare un mesaj care, speră ea, să-l facă pe Ilie să o ierte pentru toate neînțelegerile și certurile, pe care le-au avut de-a lungul timpului. 

Aceasta a susținut că situația a luat o astfel de întorsătură deoarece, din perspectiva ei, nu s-ar afla la același nivel cu soțul ei, iar mesajul a fost unul neașteptat, Brigitte măturisind că „nu este demnă” să stea lângă Ilie și numindu-l pe acesta „Rege” în încheierea declarației sale. 

brigitte_si_ilie_nastase.jpg

Brigitte și-a cerut iertare de la Ilie, pentru toate scandalurile în care cei doi au fost protagoniști
Foto: Arhivă Click

„Dragul meu Ilie, vreau să îmi cer scuze pentru tot scandalul mediatic în care te-am târât în ultimul an. Îmi pare foarte rău că nu am reușit să mă ridic niciodată la așteptările prietenilor tăi și că oricât m-am chinuit în ăștia opt ani să demonstrez că te merit, nu am făcut altceva decât să îți distrug imaginea. În ultimul timp am realizat din ce în ce mai mult că sunt clase sociale în care aparținem sau pur și simplu nu. Tu ești o stea nepieritoare, timpul a făcut să mi dau seamă că nu sunt demnă de a sta lângă tine. Sper din suflet ca Dumnezeu să pună lângă tine o femeie cu adevărat demnă de acest loc. Voi fi mereu mândră că m-ai primit în viața ta. Să știi că din dreapta ta, viața a părut un adevărat miraj. Tu ești și vei rămâne Regele”, a fost gestul pe care Brigitte l-a făcut pentru Ilie Năstase, în mod public. 

Mesajul prin care Brigitte a anunțat că are o altă relație 

„Dragii mei, după cum ştiţi, în februarie am decis să introduc divorţul, iar în tot acest timp am încercat în nenumerate rânduri să reparăm ceea ce nu mai mergea în căsnicia noastră. Din păcate, poate şi datorită temperamentului nostru puternic, acest lucru nu a fost posibil. Drept pentru care, în momentul actual eu am decis să merg pe alt drum şi am început o altă relaţie. Din acest moment, Ilie este la fel de liber să îşi refacă viaţa. Vreau să îi mulţumesc încă o dată pentru faptul că a fost cel mai magnific bărbat din viaţa mea, că alături de el m-am simţit iubită ca o adevărată prinţesă şi îi doresc sincer să fie fericit”, a scris Brigitte Năstase pe Instagram, în urmă cu câteva zile. 

Loading...

Citește și

  • În plin scandal cu Ilie Năstase, bărbatul cu care se află în divorț, Brigitte își vede de distracțiile ei, iar fostul tenisman se pregătește și el de vacanță. Iar dacă Ilie a preferat Sardinia, Brigitte a descins în Turcia, într-unul dintre cele mai exclusiviste locații, destinate doar adulților.

  • Ilie Nastase

    Scandalul dintre Ilie și Brigitte Năstase ia proporții. De la faza „pe amanți”, acum s-a ajuns la faza “dosare penale”. Brigitte, aflată în Turcia, îl acuză pe Ilie Năstase că a intrat în casa ei din Pipera și că i-a furat pantofi, genți și tablouri, asta în timp ce Ilie se apără să spune că el se afla la mare. Mai mult, se pregătește de o vacanță în Italia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1