Brigitte Năstase, încă un tatuaj în colecție. Ce și-a mai desenat pe corp soția fostului tenismen

brigitte_ilie_nastase.jpg

brigitte ilie nastase
Brigitte și Ilie Năstase
foto: arhiva personală

Este cunoscut faptul că Brigitte Năstase (40 de ani) și Ilie Năstase (71 de ani) sunt într-o continuă ceartă. Pentru a o împăca, Ilie îi mai îndeplinește câte o dorință și totul intră pe un făgaș normal pentru un scurt timp.

Sâmbătă seară, 23 septembrie, bruneta a postat pe contul ei de Instagram o poză care scotea în evidență noul ei tatuaj, care pare să facă referire la Ilie și certurile pe care cei doi le-au avut în ultima perioadă.

Tatuajul este un pasaj din Psalm 118:8, care spune: “Este mai bine să ai încredere în Dumnezeu/ Decât să te încrezi într-un bărbat”. Nu se știe încă cu exactitate care este mesajul ascuns și care este motivul care a împins-o să își facă un nou tatuaj.

brigitte.jpg

brigitte nastase
Brigitte e într-o continuă schimbare
Foto: Facebook

 

"Când l-am cunoscut pe llie am trecut printr-o perioadă urâtă. L-am iubit. Ilie a fost cea mai potrivită persoană pe care Dumnezeu a putut să mi-o scoată în faţă. Nu aveam cum să nu îl iubesc atunci. Între timp s-au întâmplat multe lucruri. Am fost trădată. Mă simt prizonieră în această relaţie. Eu am încetat să mai vreau să mai am sentimente pentru el. Am considerat că nu merită. Astăzi sunt o persoană rănită, care nu mai are sentimente", a mărturisit Brigitte acum ceva vreme.

Loading...

Citește și

  • brigitte nastase

    Din când în când, între Brigitte șți Ilie Năstase apare o sămânță de scandal. Ea se enervează rapid și începe să dea din casă, ba mai mult, are curajul de a susține sus și tare că divorțează din cauza infidelităților fostului mare tenismen, dar Ilie știe cum să o împace și lucrurile reintră pe un făgaș normal.

  • Ilie Năstase și Brigitte Sfăt par să nu ajungă la un numitor comun și discuțiile în contradictoriu nu se mai termină. Invitați la emisiunea ”La Măruță” cei doi nu s-au putut abține nici pentru câteva momente, focul mocnit dintre ei putând să se aprindă în orice moment. Ilie Năstase a recunoscut parțial că i-a fost infidel soției sale și a tratat problema de cuplu într-un mod ironic.

  • Ilie Năstase și Brigitte au vrut să aibă parte de câteva zile frumoase la Budapesta, departe de gurile rele ale românilor, care nu au încredere în relația celor doi. Nici bine nu au ieșit din țară că un nou conflict a izbucnit între cei doi la tv. Tenismenul a încurcat frâna de la mașină cu accelerația, ceea ce a scos-o din sărite pe bruneta colerică.

  • brigitte nastase sfat

    Minivacanța de Sfânta Maria a fost prilejul perfect pentru vedetele noastre să facă parada operațiilor estetice pe plaja din Mamaia. Printre frumusețile care au luat cu asalt litoralul românesc în acest weekend prelungit s-a aflat și Brigitte Năstase, care și-a etalat silicoanele și fundul bombat artificial în Turcia.