Brigitte Năstase, escapadă romantică cu Pastramă în locul unde a cucerit-o fostul iubit

pastrama_si_brigitte.jpg

florin pastrama brigitte nastase
Florin Pastramă şi Brigitte Năstase, prima vacanţă de cuplu
Foto: arhivă personală

Cine credea că Brigitte Năstase şi Florin Pastramă joacă doar roluri de îndrăgostiţi pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma de la Pro Tv s-a inselat amarnic. Fosta nevastă a lui Ilie Năstase pare îndrăgostită lulea de craiul Pastramă, pe care a reuşit să-l despartă de Raluca Podea, iubita care îl aştepta acasă. În acest weekend, bruneta şi noul ei iubit au fugit într-o escapadă romantică, destinaţia fiind Veneţia.

Brigitte Năstase şi Florin Pastramă sunt nedespărţiţi. Chiar dacă telespectatorii încă îi mai văd pe micul ecran, de marţi până joi, la Pro Tv, în emisiunea Ferma, ei au părăsit concursul şi se află bine-mersi acasă. Dar cine a zis că acasă înseamnă în Bucureşti? După ce au făcut turul restaurantelor orientale din Capitală, unde s-au răsfăţat cu preparate culinare specifice şi au fumat narghilea, bruneta şi noul ei iubit au trecut la vacanţe. Prima destinaţie externă bifată în calitate de cuplu este Veneţia.

florin_pastrama_brigitte_nastase.jpg

florin pastrama brigitte nastase
Florin Patramă şi Brigitte Năstase se află la Veneţia
Foto: arhivă personală

Locul nu îi este străin deloc lui Brigitte. Tot aici s-a lăsat sedusă şi de Corneliu Oană, tânărul de 35 de ani cu care s-a consolat pe când era în scandal cu Ilie Năstase. Escapada celor doi s-a consemnat anul trecut, dar pentru Brigitte nu pare să fi avut mare importanţă din moment ce a ajuns în acelaşi oraş romantic cu Florin Pastramă. 

Brigitte şi Florin Pastramă şi-au jurat credinţă la Ferma

Fără să le pese prea mult că acasă au partenri care îi aşteaptă, Florin pe Raluca Podea, iar Brigitte pe Corneliu Oană, cei doi amorezi şi-au jurat credinţă în biserica de la Văliug, judeţul Caraş-Severin, acolo unde se filmează Ferma. După acest moment, iubitii lor oficiali au înteles că nu mai este cale de intoarcere si s-au retras din viata lor.

10_brigitte-corneliu-oana.jpg

Corneliu Oană s-a declarat „scârbit” de comportamentul iubitei

Corneliu Oană (35 de ani) nu a mai aşteptat să aibă o discuţie faţă în faţă cu Brigitte, ci şi-a luat toate lucrurile şi a plecat definitiv. „Corneliu nici nu vrea să mai audă de ea. Nu a crezut că Brigitte poate fi în stare de aşa ceva. Avea încredere în ea, dar iată că s-a înşelat amarnic. El şi-a făcut bagajul şi a plecat după ce a văzut prima scenă incriminatoare. Iniţial a crezut că e regie şi a mai aşteptat înainte să ia decizia definitivă. Dar apoi s-a convins că vede purul adevăr şi a plecat fără să se uite în urmă. În momentul de faţă, copiii se află în grija bonei filipineze, iar Corneliu mai merge pe la magazinul din mall”, au spus, pentru Click!, surse din preajma lui Corneliu.

florin_pastrama_raluca_podea.jpg

florin pastrama raluca podea
Florin Pastramă şi Raluca Podea erau împreună de doi ani, înainte ca el să intre în Ferma 2019
Foto: arhivă personală

Nici Raluca Podea nu a trecut cu vederea derapajul lui Pastramă. Blondina se hotărâse să-l părăsească încă de când Florin Pastramă începuse să le facă avansuri Otnielei Sandu, Otiliei şi Geaninei Ilieş, colege lui din coliba bandiţilor.  

 

Citeşte şi:

 

EXCLUSIV Ce tristă e iubita lui Florin Pastramă de când a fost părăsită pentru Brigitte! Unde am surprins-o pe Raluca Podea

Cum l-a făcut Brigitte pe asociatul ei să se îndrăgostească nebuneşte de ea

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1