Brigitte Năstase e în al nouălea cer! Soțul i-a îndeplinit o dorință veche de 10 ani

sfat.jpg

brigitte nastase
Brigitte a reușit să ajungă într-un loc la care visa de multă vreme
Foto: Facebook

Din când în când, între Brigitte șți Ilie Năstase apare o sămânță de scandal. Ea se enervează rapid și începe să dea din casă, ba mai mult, are curajul de a susține sus și tare că divorțează din cauza infidelităților fostului mare tenismen, dar Ilie știe cum să o împace și lucrurile reintră pe un făgaș normal.

Nu se știe pentru câtă vreme, dar bruneta a învățat să profite de orice ocazie și să se bucure de viață. Ilie a decis să-i facă o mare bucurie și să-i împlinească o dorință veche de 10 ani: să o ducă în Dubai. Chiar și la tv, Brigitte a afirmat că și-ar dori mult să meargă în Dubai, așa că vremea a venit și aceasta a ajuns în destinația de lux.

brigitte.jpg

brigitte sfat
Brigitte are o reședință de vară la Mamaia
Foto: arhivă personală

Brigitte Năstase a umplut rețelele sociale cu imagini și filmulețe din escapada sa de lux, din cluburi, parcuri acvatice și restaurante de top. Mereu cu zâmbetul pe buze și gata de distracție, bruneta a recunoscut deschis: "Aștept de 10 ani să fiu aici".

brigitte.jpg

brigitte sfat
Brigitte s-a distrat și la un parc acvatic
Foto: Facebook

nastase.jpg


Ilie Năstase și Brigitte au avut parte de un drum cu peripeții
foto: Facebook
Loading...

Citește și

  • Ilie Năstase și Brigitte Sfăt par să nu ajungă la un numitor comun și discuțiile în contradictoriu nu se mai termină. Invitați la emisiunea ”La Măruță” cei doi nu s-au putut abține nici pentru câteva momente, focul mocnit dintre ei putând să se aprindă în orice moment. Ilie Năstase a recunoscut parțial că i-a fost infidel soției sale și a tratat problema de cuplu într-un mod ironic.

  • brigitte nastase palatul parlamentului

    Brigitte Năstase (40 de ani) este adepta operațiilor estetice, de-a lungul timpului demonstrând că bisturiul este unul dintre cei mai buni prieteni ai ei. Bruneta nu a dat de înțeles că s-ar opri aici cu intervențiile, cu toate că din ce în ce mai mulți internauți sunt de părere că s-a afirmat destul prin prisma acestora. Brigitte a alăturat două fotografii din două perioade diferite, iar internauții au ales care din ele o avantajează cel mai mult.

  • brigitte nastase sfat

    Minivacanța de Sfânta Maria a fost prilejul perfect pentru vedetele noastre să facă parada operațiilor estetice pe plaja din Mamaia. Printre frumusețile care au luat cu asalt litoralul românesc în acest weekend prelungit s-a aflat și Brigitte Năstase, care și-a etalat silicoanele și fundul bombat artificial în Turcia.

  • Brigitte Sfăt le-a dat replica celor care o acuză că a mers în vacanță pe banii lui Ilie Năstase. Bruneta a clarificat faptul că ea și-a plătit singură întreg sejurul, încă dinainte de Paști, pe vremea când cei doi erau certați și că avea de gând să se relaxeze alături de o anumită persoană.