Brigitte Năstase, despre aventurile lui Ilie: "M-a înşelat de când ne-am căsătorit"

dsss.jpg

Brigitte Năstase, Ilie Năstase, Brigitte Sfăt
Brigitte Năstase, despre momentele în care a fost înşelată
Foto Instagram

Birgitte Năstase a mărturisit că a încercat să aibă o relaţie cu un alt bărbat atunci când ea şi Ilie Năstase s-au despărţit, însă nu a mers prea bine. Aceasta a făcut câteva mărturisiri cu privire la momentele în care Ilie Năstase a înşelat-o şi cum a reuşit să treacă peste suferinţele din viaţa sa.

Deşi a trecut prin momente critice în viaţa ei, Brigitte Năstase a mai avut puterea să zâmbească şi să mărturisească faptul că, Ilie este bărbatul vieţii sale, indiferent că acesta i-a greşit de multe ori. 

ggg.jpg

Brigitte Năstase, Ilie Năstase, Brigitte Sfăt
Brigitte Năstase, despre momentele în care a fost înşelată
Foto Instagram

”Cel mai mult mă iubesc...nu sunt narcisistă, îl Iubesc pe Dumnezeu că a fost alături de mine şi pe copii mei şi ţin foarte mult la Ilie, Nu există un bărbat în viaţa mea, nici nu va exista dacă voi vrea să-mi refac viaţa voi sta un timp singura, dar Ilie e bărbatul cel mai important din viaţa mea, alături de fiul meu. Eu, sinceră am crezut că Ilie va fi acel bărbat, cei din ziua de azi sunt foarte superficiali şi îşi merită soarta, am văzut mulţi bărbaţi care fac pe victimele... eu nu pot să trăiesc cu jumătăţi, am foarte multe de oferit şi trebuie să şi primesc înapoi. După ce am avut, am un bărbat ca Ilie probabil nu voi găsi la fel de unul la fel ca el. Am făcut tot ce am putut pentru relaţia asta iar acum a început şi el să facă...a început să nu mă mai înşele, lucruri pe care l-a făcut de multe ori în trecut. Când am încercat să-mi fac o relaţie. băiatul ăla m-a înşelat, avea o relaţie în paralel. Unica mea aşteptare pe care o am de la un bărbat, că material o duc foarte bine, e să nu fiu înşelată şi să fiu tratată la adevărata mea valoare, eu pun valoare, pun preţ pe mine. Eu am nevoie de un prieten şi îl am pe Ilie. Bărbatul perfect? Să nu mă înşele şi să nu mă lovească, să nu fie violent. Când am plecat de lângă Ilie şi am avut o relaţie de o lună şi ceva”, a mărturisit aceasta pentru KanalD.

”Ilie a început să mă înşele din momentul în care ne-am căsătorit şi a considerat că mă are ca soţie şi asta i-a dat dreptul să caute şi în altă parte. Consider că a fost un pas negativ că ne-am căsătorit, ca eu sunt a lui şi că poate să facă ce vrea probabil că nu m-ar fi înşelat. Viaţa mea după ce ne-am căsătorit a fost mult mai nefericită. Noi nu ne-am căsătorit la biserică şi asta e un lucru negativ, el trebui să aibă religia mea, ar trebui să creadă în Dumnezeu”, a continuat Brigitte.

În urmă cu puţin timp, Brigitte a declarat că au fost perioade în viaţa ei când a crezut că avea să moară deoarece fostul soţ o agresa, dar a găsit speranţa în divinitatea, aceasta devenind practicantă a religiei penticostale.

 

Loading...

Citește și