Brigitte Năstase: «Când am aflat că sunt înșelată, mi-am tăiat toată fața»

brigitte.jpg

brigitte sfat
Brigitte a dat din casă
Foto: captură Pro Tv

Deși i-a luat apărarea soțului său în scandalurile care l-au înconjurat în ultimul timp, Brigitte nu dă înapoi în viața personal. Nu s-a întors în casa pe care nu acum mult timp o împărțea cu Ilie Năstase și continuă să facă lucrurile pe cont propriu.

Bruneta se ocupă de afaceri, dar și de înfățișarea sa, pe care și-a schimbat-o recent, cu o operație la nas care i-a rezolvat două probleme: una de imagine, dar și una medicală, căci avea o deviație de sept care nu o lăsa să respire normal.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Brigitte a dat cărțile pe față în legătură cu ce nu funcționează în relația cu Ilie Năstase.  A povestit, de asemenea, despre ce a fost în stare să facă pentru a-și ține bărbatul aproape.

“Atunci când am sufletul rănit, mă uit în oglindă, văd ce mai este de făcut și mă duc și-mi fac”,  a mărturisit bruneta, care a adăugat și că Ilie Năstase a fost cel care a ajutat-o să treacă peste căsnicia dificilă pe care a avut-o cu cel de-al doilea soț, Ovidiu Torj, dar, cu toate acestea, s-a transformat după ce ea a devenit doamna Năstase. „Când am ieșit din a doua mea căsnicie, Ilie a fost Făt Frumos pe cal alb și m-a salvat. Din păcate, s-au schimbat lucrurile și am fost călcată prea mult în picioare. A fost un alt om decât este astăzi”.

"Ilie a recunoscut că m-a înșelat"

“El mi-a recunoscut că m-a înșelat cu două femei. Despre prima am aflat cu două zile înainte de nuntă, între cununie și nuntă. Eu am știut de atunci, dar mi-a recunoscut când a venit la mine în Turcia. Eu i-am cerut să spună. Am vrut să văd care este genul de femei cu care mă înșală, cu care concurez eu. Sunt mai urâte, mai proaste și niște femei care vor să distrugă căsnicii și pe care eu le consider c***e. Prima este cântăreață de operă, cunoscută, e brunetă, are doi copii și este soție de medic chirurg. Cu ea a avut o relație mai lungă. Ea mi-a distrus căsnicia cu el. S-au întâlnit la un magazin de pâine, în Dorobanți. I-am dat mesaje și i-am spus că știu de ea și că o să am grijă de fericirea ei așa cum a avut și ea grijă de fericirea mea. După chestia asta, eu am mers și m-am tăiat toată, mi-am tăiat toată fața. Mă făcea “rățușcă” și nu mă simțeam frumoasă. Am zis să fac ceva cu fața mea, că poate nu arătam ok. Mi-am făcut o operație de repoziționare musculară, mi-am cusut toți mușchii în față”, s-a confesat bruneta. Cealaltă femeie cu care este înșelată este Cici, cea cu care a făcut un adevărat show pe străzile din Capitală, când a mers să o tragă la răspundere.

“Aș vrea să fiu răsfățată și apreciată ca Amalia”

ilie_nastase_amalia.jpg

amalia nastase, ilie nastase
Amalia și Ilie Năstase au fost căsătoriți din 2004 până în 2010
foto: arhiva Adevărul

 

Soția tenismenului spune că acesta s-a schimbat mult după ce s-au căsătorit, că a înșelat-o de două ori și că i-a recunoscut deschis, de curând, acest lucru, dar și că nu o răsfață așa cum făcea cu fosta lui parteneră, Amalia Năstase.

"Ar trebui să facă și el sacrificii. Consider că până acum, doar eu am făcut. Ar trebui să facă pentru mine măcar aceleași lucruri pe care le-a făcut pentru fosta lui soție. El știe despre ce vorbesc. Cred că ei i-a demonstrat că o iubește, mie nu. Mă refer la tot. În primul rând, nu am fost lăsată să am un copil cu el. Ar trebui să-mi demonstreze că mă iubește. El a mai făcut-o, dar nu cu mine. În al doilea rând, eu nu o să mai accept să stau într-o casă în care să mi se scoată ochii că este casa respectivului. Eu nu vreau să-i pun condiții și nu sunt o persoană materialistă, ci prefer să accept realitatea și să merg mai departe în viață. Eu vreau ca lucrurile să nu stea așa cum stau, să fiu prețuită și apreciată, să nu mi se scoată ochii atunci când primesc un ajutor, să nu fiu șantajată și să mi se ofere siguranță", a mai adăugat Brigitte Năstase.

La insistențele lui Cătălin Măruță, Brigitte a dat câteva exemple de situații care ar fi făcut-o fericită, de gesturi pe care ar fi vrut să le vadă de la bărbatul ei, dar care au întârziat să apară, cum ar fi să meargă la Dubai sau să primească bijuterii, așa cum ea însăși a recunoscut.

Loading...

Citește și

  • Încă refuză să pronunţe cuvântul ”divorţ”, dar nu mai este nici un dubiu că Brigitte şi Ilie Năstase s-au despărţit. În martie, bruneta a fost dată afară din domiciliul din Primăverii şi s-a mutat în apartamentul ei luxos din Nordul Capitalei, unde a fost surprinsă de fotoreporterii Click! Doar actele îi mai leagă pe cei doi!

  • ilie nastase brigitte sfat casnicie

    Când se ceartă, când se împacă. Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au o relație specială, dar tumultuoasă. Gelozia a făcut-o pe vedetă să se îndepărteze de tenisman, ba chiar i-a transmis că trebuie să o recucerească după cea mai recentă despărțire.

  • Brigitte Nastase, Ilie Nastase, operatii estetice, silicoane, inaugurare magazin, decolteu, semne bisturiu

    A avut curaj să iasă în oraș cu o rochie demnă de un pictorial pentru revista Playboy, adică periculos de sexy. Din păcate, decolteul a lăsat la vedere semnele intervenției chirurgicale la sâni.

  • brigitte nastase 40 de ani operatii estetice

    Deşi a avut probleme după o intervenţie la buze care i-a pus viaţa în pericol, Brigitte Năstase nu pare că s-a lecuit! Bruneta a ajuns din nou la estetician, dar de data aceasta nu s-a supus unei operaţii clasice la bisturiu, ci a stat trei ore pe scaunul medicului pentru a-şi "contura" tenul şi a-şi diminua ridurile de pe gât cu ajutorului laserului.