Brigitte, interviu în cea mai transparentă rochie: „Sperăm să ne întoarcem trei din luna de miere”

brigitte-florin-pastrama.jpg

brigitte pastrama
Brigitte și Florin Pastramă vor face cununia religioasă pe 7 iulie
foto: Florin Șuler

„Cuplul anului”, așa cum se consideră Brigitte și Florin Pastramă, și-a făcut apariția marți, 11 iunie, la petrecerea „Marie Claire” de la Clubul Diplomatic. Brigitte și Florin Pastramă ne-au povestit în exclusivitate planurile lor de nuntă și unde vor pleca în luna de miere, dar mai ales despre ce-și doresc ei cel mai mult: un copil.

Brigitte (42 de ani) și soțul ei, Florin Pastramă (40 de ani), au avut o apariție de vis la petrecerea aniversară de 11 ani a revistei „Marie Claire”. Este femeie măritată de trei săptămâni, însă bruneta are un stil vestimentar mult mai îndrăzneț în comparație cu cel afișat pe vremea când era burlăciță, dup[ divorțul de Ilie Năstase.

Brigitte și Pastramă i-au făcut pe invitați să-și dea coate

Aseară, doamna Pastramă a fost în centrul atenției cu o rochie supertransparentă, aproape la fel ca aceea în care a făcut ravagii Anamaria Prodan. I s-au putut observa prin ținuta specială sânii și lenjeria intimă, însă cei prezenți au avut o atitudine laudativă: „Wow, ce corp are Briggi!”. Căci așa își dădeau coate și comentau deopotrivă și femei, și bărbați. Florin Pastramă a fost super elegant, într-un costum cu sacou bleu, pantaloni albi și pantofi negri.

brigitte-florin-pastrama.jpg

Brigitte şi Florin Pastramă
foto: Florin Şuler

Brigitte vrea să "lucreze" la un copil cu Pastramă în Maldive

După ce au făcut poze la panou, Brigitte și Florin Pastramă ne-au povestit că se pregătesc de nuntă. „Urmează nunta, suntem pe ultima sută de metri, pregătirile sunt în toi, dar sunt superstițioasă și nu îmi place să spun chiar totul. Vreau să fie surpriză. Eu am o rochie unicat, una, dar bună, și Florin un costum unicat, pentru că nu l-am lăsat eu să aibă mai multe. Nu am vrut să avem mai multe. După petrecerea de nuntă plecăm în luna de miere, în Maldive și apoi ne mai plimbăm puțin și prin Dubai, de unde sperăm să ne întoarcem trei. Imediat după nuntă plecăm. Noi muncim la asta, se poate și ne dorim acest lucru. Suntem sănătoși amândoi”, ne-au spus cei doi îndrăgostiți.

 • Amalia Enache
  foto: Florin Şuler
 • Andreea şi Mihai Gruia
  foto: Florin Şuler
 • Brigitte şi Florin Pastramă
  foto: Florin Şuler
 • Dana Săvuică
  foto: Florin Şuler
 • Florina Mărcuţă
  foto: Florin Şuler
 • Ileana Badiu
  foto: Florin Şuler
 • Nico
  foto: Florin Şuler
 • Ramona Olaru
  foto: Florin Şuler
 • Sore
  foto: Florin Şuler
 • Maximize

1/9

Pastramă: Ce e al meu e și al lui Brigitte, ce e al ei rămâne al ei

„Dacă nu eu atunci cine”, ne-a spus Florin Pastramă, care este total schimbat de când a ieșit din reality-show-ul „Ferma - Un nou început” (PRO TV). „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt fericit alături de frumoasa mea soție Pastramă. Noi împărțim totul, ce e al meu e și al ei, ce e al ei rămâne al ei”, ne-a spus Florin Pastramă. Și tot el ne-a spus: „Mă gândeam de la început că am putea fi împreună, încă de când a făcut Jorge filmuleț pentru vlogul lui. Eu nu am fost logodit sau însurat până acum, nu am copii, iar familia mea este Brigitte, singura și unica mea familie”. La eveniment au mai fost și alți doi colegi din „Ferma”, respectiv Otniela Sandu – „Shakira de România”  - și Remus Boroiu.

Brigitte și Pastramă s-au cununat după ce au ieșit din „Fermă”

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut la reality-show-ul „Ferma - Un nou început”, de la PRO TV. Trei luni au stat departe de casă, iar la jumătatea concursului a început idila dintre ei. Brigitte și Florin Pastramă s-au cununat civil pe 27 mai, iar printre invitați s-au numărat câțiva dintre foștii concurenți de la „Ferma”, printre care Otniela Sandu, Ioana Filimon și Otilia „Bilionera”. În timp ce Florin Pastramă se află la primul mariaj, Brigitte a mai fost căsătorită de trei ori. Născută Szeifert pe 7 februarie 1977, ea a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfăt, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit văduvă milionară cu un copil, Robert Sfăt (19 ani). De asemenea, vedeta a continuat afacerile primului soț. Din mariajul cu Ovidiu Torj (2006 - 2010), Brigitte mai are o fiică, Sara (12 ani). Brigitte s-a căsătorit civil cu Ilie Năstase pe 17 iunie 2013 la Timișoara și au divorțat în 10 minute la tribunal pe 26 septembrie 2018, la București.

Citește și:

Ferma 2019. Cine e Florin Pastramă, concurentul care le face avansuri frumuseţilor din show

Viața secretă a lui Florin Pastramă. La 13 ani avea șofer, mama îi alegea iubitele, iar tatăl a pierit fulgerător

Loading...
 
 

Citește și

 • brigitte si florin pastrama

  Banul la ban trage! Brigitte are o avere frumoasă, afaceri care merg bine, iar câștigurile din viața privată sunt și ele demne de invidiat. De exemplu, show-ul ”Ferma” de la Pro tv i-a adus sume uriașe, iar acum se pregătește de nunta cu Florin Pastramă. Apropiații cuplului spun că evenimentul le va aduce peste 120.000 de euro, în condițiile în care nu va plăti nimic pentru organizare.

 • pastrama brigitte

  De când a ieşit din ”Ferma”, Brigitte este pusă pe tranzacţii. Pe de o parte e ocupată cu nunta ei, pe de altă parte se ocupă de afacerile personale. În acest moment ea vrea să vândă casa de la malul mării, pe care a primit-o în urmă cu doi ani de la Ilie Năstase, după un scandal monstru. Preţul pe care îl cere pentru apartament este de 150.000 de euro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1