Brigitte îi face lui Ilie Năstase o vilă de vis

14-vedxcxzcete-1.jpg

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt s-au căsătorit pe 18 iunie 2013 şi, deşi se contrazic toată ziua, nici că se gândesc la despărţire

Brigitte Sfăt nu stă locului o clipă. A reparat exteriorul vilei în care locuieşte cu soţul ei, a fost şefă de şantier la ”Ilie Năstase Tenis Academy”, iar mai nou redecorează şi remobilează şi interiorul casei.

 Ilie Năstase  (69 de ani) se perpeleşte de dorul apartamentului său, situat în Paris, chiar pe Champs Elysées, pe care a trebuit să-l vândă, în 2011, după divorţul de Amalia Năstase.

Ca să nu-l mai audă oftând, Brigitte şi-a convocat muncitorii şi i-a pus să renoveze locuinţa lui Ilie fix după modelul celei din Paris. Dacă, în 2012, soţia lui Nasty a renovat exteriorul casei din centrul Capitalei, acum şantierul s-a mutat înăuntru. Deja se văd primele rezultate, baia şi dormitoarele fiind gata.

Zoom
În 2012, au renovat şi exteriorul

”Ilie a suferit mult după casa din Paris, a fost sufletul lui. Am încercat să fac aici fix cum era acolo. Pentru el am făcut tot, e casa lui, noi suntem doar locatari”, ne-a declarat Brigitte, care stă aici şi cu fiica şi fiul ei. Bruneta are deja experienţă în renovări - nu de alta, dar anul trecut a fost şefă de şantier la academia de tenis a lui Ilie Năstase, din cartierul Aurel Vlaicu.

 

loading...
Loading...

Citește și