Brigitte, echilibristică pe gheață cu tocuri cui. Cum se îmbracă vedetele pe ger!

brigitte-nastase.jpg

Brigitte Nastase
Brigitte Năstase a făcut echilibristică pe zăpadă, încălțată cu pantofii Valentino. A rezistat eroic până la destinație
foto: BLITZ

Colorate, decoltate, mulate! Așa sunt hainele divelor, indiferent de anotimp. Este o plăcere să le admiri la televizor, dar mai ales pe stradă, iar fotoreporterii Click! le-au surprins în ipostaze inedite. Un spectacol sexy și amuzant ne-a oferit Brigitte Năstase.

Brigitte Năstase (41 de ani) a știut să fie mereu o apariție, iar atunci când iese pe stradă întoarce capete și atrage priviri admirative. Recent, diva brunetă ne-a oferit un spectacol de patinaj artistic, numai că nu avea patine în picioare și nici nu se afla într-un loc special amenajat. Fosta soție a lui Ilie Năstase (72 de ani) a înfruntat frigul și zăpada, îmbrăcată într-o rochie scurtă, peste care și-a pus o blană scumpă, însă cele mai spectaculoase accesorii au fost pantofii Valentino, de 700 de euro, cu toc cui de 10 centimetri. Nu a fost ușor să meargă cu ei de la mașină și până la clădirea la care dorea să ajungă, a făcut ceva echilibristică, însă s-a ținut tare pe poziții și a evitat o căzătură.

brigitte-nastase1.jpg

Brigitte Nastase
Brigitte Năstase, cu pantofi de 700 de euro
foto: BLITZ

Nici Deliei (36 de ani) se pare că nu-i convine că a venit iarna, căci nu o vedem cu geci și cu bocanci, ci tot cu salopete cool, colorate, cu ghete cu toc, de parcă ar fi tot timpul pe scenă. Fotoreporterii Click! au suprins-o plecând de la sediul postului Antena 1, îmbrăcată cu un superb compleu colorat, cu imprimeu cu lanțuri și jaguari, de la o celebră casă de modă. În mână avea borsetă Balenciaga, iar în picioare ghete cu tocuri subțiri.

delia-tinuta.jpg

delia tinuta
Delia s-a îmbrăcat ca la un concert. A accesorizat salopeta cu jaguari și lanțuri la niște botine sexy, cu tocuri subțiri
foto: Mihai Ionescu

Simpaticul Horia Brenciu (46 de ani) a avut grijă să-și acopere capul cu gluga hanoracului, însă nu și-a adaptat încălțămintea la alunecușul de afară. Pantofii sport s-ar fi putut transforma ușor într-o adevărată săniuță, iar juratul de la “X-Factor” (Antena 1) să se trezească într-o ipostază nefericită: pe jos, în urma unei zdravene căzături. E bine totuși că n-a avut mănuși căci, popular cum e, solistul a dat mâna cu o grămadă de cunoscuți.

horia-brenciu.jpg

horia brenciu
Horia Brenciu și-a protejat capul cu gluga hanoracului, dar pantofii sport au fost total nepotriviți pentru vremea aceasta
foto: Mihai Ionescu

Mihaela Borcea (48 de ani) nu este artistă, ci femeie de afaceri, iar asta se vede și în vestimentația ei. Este singura dintre vedetele surprinse de Click! care s-a îmbrăcat în concordanță cu vremea de afară. Fosta soție a lui Cristi Borcea a afișat prin oraș o haină de blană scumpă, la care a asortat o poşetă din acelaşi material. Este vorba despre o blană de vizon cu bordură de vulpe, care costă circa 4.000 de euro.

mihaela-borcea-blana.jpg

mihaela borcea
Mihaela Borcea defilează prin oraș cu o blană de vizon, care costă circa 4.000 de euro.
foto: Mihai Ionescu
Loading...

Citește și

  • Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică junior şi Carla’s Dreams revin duminică pe micul ecran cu cel de-al optulea sezon al emisiunii “X-Factor” (Antena 1). Pe lângă replicile acide ale lui Carla’s, tachinările dintre Ştefan şi Horia, în emisiune au ajuns să facă istorie şi ţinutele Deliei. Noi îţi arătăm cum s-a îmbrăcat la audiţii şi cât costă ţinutele extravagante.

  • Din poliţist a devenit şoferul ei, iar din garsoniera de la ANL de 40 de metri pătraţi, iubitul Mihaelei Borcea s-a mutat într-o vilă şi conduce un BMW X5. Este vorba despre Sorin Rap, care a devenit omul bun la toate pentru fosta nevastă a lui Cristi Borcea. Iată-l într-o zi de joi, în timp ce îi cară sacoşa şi alte bagaje la clinica din Dorobanţi.