Brigitte, complicaţii după operaţia la nas! Infecția a țintuit-o la pat

14-vedete-3-col-briggite-zoom-fara-microfon.jpg

Brigitte şi-a corectat forma nasului, dar a dorit să scape şi de deviaţia de sept
Foto: Mihai Ionescu

Îşi consumă mariajul precum şoarecele şi pisica, însă Brigitte şi Ilie Năstase nu pot nega că se iubesc. Dovada că fostul mare tenisman ţine la soţia sa este faptul că acesta a mers până la Timişoara, pentru a o îngriji, după ce Brigitte a căzut la pat în urma operaţiei din Turcia.

Deşi s-au separat în martie, Brigitte (40 de ani) şi Ilie Năstase (70 de ani) continuă să convieţuiască, fără să se gândească o clipă la divorţ. El îi aduce flori, ea vrea să fie recucerită, dar se lasă cam greu. Totuşi, Nasty a făcut suficienţi paşi spre iertare, iar weekendul acesta a dat decisiva. Mai precis, după operaţia de acum o săptămână, pe care bruneta a suferit-o la nivelul nasului, încercând să-şi corecteze deviaţia de sept, Ilie a fost prezent trup şi suflet lângă ea.

A fost la clinica din Istanbul, s-au întors împreună în Bucureşti, apoi au plecat la Timişoara, unde au făcut sărbătorile cu întreaga familie a lui Brigitte. Perioada postoperatorie a fost dificilă pentru vedetă, căci a căzut la pat după o mică infecţie cu care s-a ales la nivelul nasului. Ilie nu a lăsat-o singură nici o clipă.

14-vedete-2-col-ilie-cu-briggite.jpg

Ilie şi Brigitte, la aeroport, la întoarcerea din Istanbul

”Brigitte şi-a dat bandajele jos prea devreme şi a făcut o infecţie la nas. Acum ia antibiotic. Nu înţeleg de ce a făcut intervenţia asta. Chiar i-am spus înainte să nu se opereze, dar nu a înţeles. Eu nici nu văd diferenţa, nu-mi dau seama ce e modificat, mi se pare că are acelaşi nas. Eu nu m-aş opera niciodată. De ce să arăt de 50 de ani, dacă eu am 70?! Am stat cu ea, i-am cumpărat medicamentele necesare”, a declarat Ilie Năstase pentru Click! 

Între un ceai şi drumul până la farmacie, Ilie s-a bucurat de sărbătoare alături de soacră şi de cumnate şi a ciocnit ouă. ”Brigitte m-a spart, dar mi-am luat revanşa cu soacra şi ceilalţi”, a mai spus fostul mare tenisman.

 

Loading...

Citește și

  • brigitte sfat

    A pus la cale o petrecere fastuoasă la împlinirea a 40 de ani, la care a avut alături toți prietenii, dar și pe Ilie, soțul ei cu care a fost la un pas de divorț în urmă cu doar câteva luni. Fostul mare tenismen a știut să-și împace consoarta cu cadouri scumpe, iar de ziua ei și-a făcut apariția la petrecere cu un buchet imens cu 101 de trandafiri.

  • ilie nastase brigitte

    Relaţia lui Ilie Năstase cu Brigitte a rămas la fel de tensionată ca la finele anului trecut, deşi bruneta a "rezolvat" problema amantei. Actuala soţie a tenismenului a povestit că a avut mult de suferit din cauza Amaliei Năstase, fosta nevastă a sportivului, care şi-ar fi băgat constant coada în căsnicia ei. Brigitte a povestit într-o emisiune tv şi care a fost motivul pentru care ILie Năstase nu şi-a mai dorit să facă un copil şi cu ea.

  • Încă refuză să pronunţe cuvântul ”divorţ”, dar nu mai este nici un dubiu că Brigitte şi Ilie Năstase s-au despărţit. În martie, bruneta a fost dată afară din domiciliul din Primăverii şi s-a mutat în apartamentul ei luxos din Nordul Capitalei, unde a fost surprinsă de fotoreporterii Click! Doar actele îi mai leagă pe cei doi!

  • Şi la 70 de ani, Ilie Năstase are suficient farmec pentru a-şi împăca soţia atunci când calcă pe bec. În iunie, când a fost la Paris cu fosta nevastă, Amalia Năstase, Ilie şi-a cerut iertare de la Brigitte cu o geantă Hermes, de 8.000 de euro. Acum, după scandalul cu amantlâcul, cu blonda Cici, Nasty a plusat şi ar fi scos din buzunar 50.000 de euro.