Brigite vrea de la Ilie Năstase și o barcă cu motor de 15.000 de euro

ilie_brigitte_nastase.jpg

ilie nastase, brigitte nastase
Brigitte și Ilie Năstase nu mai locuiesc împreună, dar nu vor să divorțeze
foto: Getty Images

El are 71, ea 40 de ani, însă trăiesc o dragoste adolescentină, cu certuri și împăcări, iar acum sunt la etapa în care ea își dorește, iar el trebuie să îndeplinească. De data aceasta Brigitte și-a dorit să zboare cu balonul și s-a întâmplat. Mai vrea o barcă, însă.

Locuiesc în continuare separat, însă se văd de fiecare dată când îi apucă dorul unul de celălalt. Brigitte se va muta în aceeași casă cu soțul ei doar atunci când Ilie Năstase îi va dovedi îndeajuns ”iubire și respect”, după cum a declarat chiar ea pe la emisiunile de televiziune.

Până atunci, fostul mare tenismen iată că i-a intrat în joc și încearcă să o cucerească cu gesturi scumpe. După ce i-a cumpărat două apartamente, unul în București, și altul pe malul mării, el a mai răsfățat-o cu genți de firmă și cu vacanțe de lux în străinătate.

magazin_brigitte.jpg

brigitte nastase
Așa arată magazinul soției lui Ilie Năstase

 

apartament_constanta.jpg

brigitte nastase
Ilie Năstase i-a cumpărat lui Brigitte un apartament în acest complex rezidențial din Constanța

 

posete.jpg

brigitte nastase
Brigitte Năstase deține o colecție impresionantă de genți scumpe

 

Acum pe lista de dorințe a brunetei celebre se află o barcă cu motor, în valoare de 15.000 de euro. Cum ea petrece foarte mult timp pe Litoral, o astfel de ambarcațiune este ideală să-și savureze șampania împreună cu prietenele ei.

Deocamdată, sexoasa nevastă a lui Nasty se află la Cluj și se pregătește de cea mai inedită experiență a vieții ei: va zbura cu balonul. O echipă de oameni se chinuie în aceste momente să pregătească această aventură, iar câțiva prieteni încearcă să o filmeze. Nu este însoțită de Ilie, însă Brigitte are suficient curaj să zboare și singură.

Loading...

Citește și