Brenciu a cântat cu greii muzicii la Sala Palatului

12_2-col-brenciu.jpg

Horia Moculescu, Aurelian Temişan, Horia Brenciu şi Gabriel Cotabiţă

Timp de trei seri, pe 8, 9 şi 10 decembrie, juratul de la “X-Factor” (Antena 1) a cântat în spectacolul “Primul Concert de Crăciun cu Horia Brenciu”.

Artistul a făcut show pe scena de la Sala Palatului şi i-a surprins pe cei din public nu numai cu cele 30 de piese, dintre care 12 premiere, dar şi cu invitaţii săi. După apariţia lui Fuego pe un ecran gigant, care a avut un mesaj pentru Horia Brenciu (45 de ani), pe scenă au urcat vineri seară şi alte vedete.

Primele fete au fost Katerina Biehu, concurenta lui Brenciu de la “X-Factor”, dar şi Adina Răducanu, câştigătoarea show-ului din 2014. Cu Brenciu a mai cântat Feli Donose melodii ca “Routh 666” şi “Santa Claus”, dar şi veteranii muzicii româneşti. La un moment dat, pe scenă au urcat artiştii Aurelian Temişan, Gabriel Cotabiţă şi Horia Moculescu, cu care Brenciu s-a aşezat la masă şi a cinstit şi un păhărel. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Horia Brenciu, Vocea României, Concert de Crăciun

    Horia Brenciu a început vineri seară seria concertelor de Crăciun de la Sala Palatului. Solistul şi HB Orchestra vor susţine trei concerte de Crăciun iar publicul va avea parte de nenumărate surprize. Click! îţi spune care sunt acestea şi cum s-a „antrenat” Brenciu pentru acest eveniment.

  • horia brenciu

    Horia Brenciu are o familie după chipul și asemănarea lui, veselă și plină de energie. Chiar dacă s-au căsătorit în urmă cu doar trei ani, cu o colegă de breaslă, artistul și producătorul tv Alice Dumitrescu au o relație din 1995. Au fost la început prieteni, apoi s-au îndrăgostit, au devenit părinți și, în cele din urmă, au trecut pe la Starea Civilă.