Boureanu şi-a serbat căţelul cu tort şi şampanie

c17-actu-4.jpg

După ce a aflat că nu merge la închisoare, fostul politician şi iubita sa au dat o petrece în cinstea lui Cico

A doua zi după ce magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 i-au dat sentinţa finală în dosarul în care a fost acuzat de ultraj, Cristian Boureanu a avut motiv să petreacă! Însă nu pentru decizie, ci pentru aniversarea unuia dintre căţei, care a împlinit un anişor!

Tort, şampanie, hortensii bleu, baloane bleu, coifuri colorate şi  atmosferă de petrecere în casa luxoasă din strada Plevnei, a lui Cristian Boureanu (46 de ani). Însă, ce credeţi, adevăratul sărbătorit nu era el, ci unul dintre patrupezii săi, pe nume Cico, care a împlinit un an de viaţă, taman după sentinţa pe care fostul politician a primit-o miercuri.

c27-actu-1.jpg

Cristi și Laura au cumpărat bunătăți de la cofetărie

 

Aşadar, se poate spune că ”bairamul” a fost la comun, întrucât afaceristul s-a bucurat de faptul că nu a fost trimis la puşcărie. ­Magistra­ţii Judecătoriei Sectorului 1 au decis, miercuri, să-i dea doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare, pentru ultraj, iar lo­godnica sa, Laura, a fost achitată pentru mărturie min­cinoasă, aşa că s-au putut bucura şi ocupa împreună de aceste mici evenimente de familie.

c37-actu-2.jpg

Boureanu și iubita, cu sărbătoriții în brațe

 

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe îndrăgostiţi chiar a doua zi după ce au primit decizia, în toiul cumpărăturilor pentru petrecerea ”băieţelului” lor. Laura şi Boureanu au plecat de la magazinul lor de haine, din Dorobanţi, cu un buchet de hortensii bleu şi s-au îndreptat spre  cofetăria Cristianei Copos, de unde au ridicat prăjitura festivă.

Un tort în formă de căţel, făcut după chipul şi asemănarea lui Cico. Evident, Cristian Boureanu a dus pachetul dulce, în timp ce superba lui iubită, îmbrăcată într-o ­rochie nude, mergea în dreapta lui.

c47-actu-3.jpg

Tort în formă de cățel pentru Cico

 

Au pornit în trombă spre cuibuşorul lor, unde au petrecut şi i-au urat ”la mulţi ani” lui Cico, alături de ceilalţi doi patrupezi ai lor, dar şi de câţiva prieteni.

”Cristi şi Laura se bucură de orice moment. L-au sărbătorit de data asta pe Cico şi i-au făcut o petrecere în toată regula. Şi-au mai luat doi căţei, Toto şi Loco,  aşa că au motive să o ţină numai în petreceri”, ne-a spus o persoană din anturajul celor doi.

Loading...

Citește și

  • Cristian Boureanu a fost condamnat miercuri, 20 iunie, la doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare. Politicianul, în vârstă de 45 de ani, a primit această sentință în urma dosarului în care a fost acuzat de ultraj, după ce ar fi agresat fizic un reprezentant al legii. Iubita acestuia în vârstă de 22 de ani, Laura Dincă, care a fost acuzată de mărturie mincinoasă, a fost achitată.

  • Îi despart 24 de ani, sunt împreună de trei ani şi jumătate, dar Cristian Boureanu nu a încetat să fie un romantic cu Laura Dincă. Iată că, dacă anul trecut se afla în spatele gratiilor, la Rahova, acum fostul deputat se plimbă liniştit prin Dorobanţi şi cumpără parfumuri de firmă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1