Boureanu şi iubita au atras toată atenţia când au ieşit la plimbare aşa!

boureanu-si-iubita-sa.jpg

boureanu si iubita lui
Boureanu şi Laura Dincă au fost surprinşi de paparazzii Click!
foto: arhiva personala

S-a dus vremea maşinilor decapotabile! Cel puţin pentru Cristian Boureanu şi iubita sa, eleva din Constanţa, Laura Dincă. Cei doi "porumbei" au făcut furori când au apărut zilele trecute pe stradă la plimbare cu o motocicletă chopper.

Ce mod original de a sărbători venirea primăverii au Cristian Boureanu şi iubita sa, Laura Dincă!. Cei doi au profitat de vremea frumoasă de afară şi au făcut paradă pe străzi. Au atras atenţia imediat când s-au urcat pe o motocicletă chopper şi au pornit la o plimbare prin oraş.

boureanu.jpg

cristian boureanu laura dinca motor de lux chopper
Laura şi Cristi Boureanu s-au plimbat cu un chopper
foto: arhiva personală

Cu pletele în vânt, Laura s-a bucurat de plimbarea pe străzile Capitalei. cei doi au imortalizat momentul, iar fostul politician a împărtăşit cu prietenii aventura din trafic pe reţeaua de socializare.  

Cine este Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu 

Deşi nu şi-a terminat încă liceul, Laura Dincă aspiră deja la statutul de vedetă. După ce a participat la preselecţii, ea a fost admisă în show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu”, care a debutat la Kanal D, î]ntre timp fiind eliminată din concurs de fosta soţie a politicianului, Valentina Pelinel. Încă din toamna anului trecut, Cristian Boureanul îi trimitea mesaje pe pagina de Facebook, însă liceeană nu le-a dat prea mare importanţă. „Cred că ne mai văzusem într-un club în Bucureşti prin vară, dar nu am vorbit atunci. Ne-am aflat într-un cerc de prieteni comuni. El mi-a dat cerere de prietenie, însă relaţia noastră a început în urmă cu o lună şi ceva”, a adăugat, pentru Click!, iubita lui Cristian Boureanu.     

Loading...
 
 

Citește și